Horoscopul dragostei pentru saptamana 17-23 iunie 2024. Cerul deschide noi oportunitati amoroase pentru Tauri si Scorpioni

1
De Cristiana Astefanoaiei
16 iun. 2024

Solstitiul de vara si sezonul Racului vin cu noi emotii pentru fiecare zodie in parte.

Horoscopul dragostei 17-23 iunie 2024 are un inceput linistit, in care ne bucuram de influenta lui Jupiter in Gemeni, aducator de noroc, dar si a tranzitului lui Venus in Rac, ce vine cu multa iubire in familiile noastre.

Finalul saptamanii este, insa, mult mai interesant, cu trei zile pline de evenimente pe cer. Soarele intra in Rac (20 iunie), alaturandu-se lui Venus si lui Marte, facandu-ne mai sensibile si mai emotive. Solstitiul de vara are loc pe 21 iunie, facand posibile noi inceputuri amoroase. Pe 22 iunie 2024 avem Luna Plina in Capricorn, ce ne indeamna spre pragmatism si ne aduce cu picioarele pe pamant.

Aceste evenimente astrologice au efecte pentru fiecare zodie in parte, dupa cum vedem in horoscopul dragostei pentru aceasta saptamana!

Berbec

Este posibil sa fii nemultumita, indispusa si chiar melancolica pe parcursul saptamanii. Nimic nu pare sa-ti intre in voie, iar aceasta atitudine va duce la conflicte, mai ales in cuplu. Finalul de saptamana va fi ceva mai bland cu starea ta de spirit si energia astrala te ajuta sa te detasezi. Ai grija, totusi, sa nu spui vorbe pe care sa le regreti mai tarziu.

Daca nu esti intr-o relatie, sambata e posibil sa simti nevoia sa o iei de la zero, sa te scuturi de praf si sa stralucesti din nou. E posibil sa intalnesti un barbat care te admira.

Taur

Guvernatoarea ta, Venus, se muta in sensibilul Rac, luminandu-ti sectorul amoros. Primesti multa iubire si multe dovezi de apreciere din partea iubitului sau sotului tau. Daca nu ati oficializat relatia, te poti astepta la o cerere in casatorie sau o declaratie de dragoste. Este o saptamana buna pentru schimbari in camin, planuri de vacanta si discutii despre viitorul vostru impreuna.

Daca esti singura, esti avantajata de amplasamentul astral pentru a gasi o persoana cu care sa-ti petreci toata viata. Asculta-ti inima, caci te va ghida spre sufletul tau pereche.

Gemeni

Inceputul saptamanii va aduce multa confuzie in inima ta, deoarece e posibil sa primesti o veste neplacuta despre partenerul tau sau despre un prieten adevarat. S-ar putea sa fie nevoie sa iei o decizie radicala in legatura cu relatia ta de iubire. Tradari si dezamagiri apar si spre finalul saptamanii, dar ai incredere ca astrele lucreaza in favoarea ta si, in curand, te vei elibera de sentimentele negative.

Daca nu esti impreuna cu cineva, s-ar putea sa te indragostesti pe neasteptate, dar bucuria nu va fi de durata, caci apar conflicte si nemultumiri.

Rac

Incepe oficial sezonul tau si te simti din ce in ce mai bine! Planul emotional va fi luminat de astre si ai parte de multe bucurii din partea familiei si a prietenilor. In relatia amoroasa ar putea sa iasa scantei, din cauza unui dezechilibru munca-viata personala. E momentul oportun sa faci ordine in programul tau si sa te dedici mai mult caminului.

Daca esti singura, s-ar putea sa ai un weekend incendiar, alaturi de un barbat special pentru sufletul tau.

Horoscopul lunii iunie 2024. Varsatorul are sansa sa-si gaseasca marea iubire

Leu

Soarele, guvernatorul tau, ajunge in Rac si te indeamna sa vrei sa iei o pauza si sa te retragi spre interiorul tau. Ai nevoie de ceva timp pentru a simti toate lucrurile, pentru a le procesa, pentru a le integra, pentru a fi pur si simplu tu cu tine. Vei avea o dispozitie melancolica si nu vei fi deschisa spre socializare. Ai grija sa comunici deschis cu partenerul tau, pentru ca schimbarea ta de dispozitie ar putea duce la anumite neintelegeri.

Daca nu esti impreuna cu cineva, sunt mici sansele sa incepi o relatie, pentru ca ai nevoie de singuratate ca sa-ti aduni gandurile.

Fecioara

La inceputul saptamanii s-ar putea sa traiesti o dezamagire, din cauza unei promisiuni incalcate. Incearca sa discuti cu partenerul tau, daca el te-a ranit si sa fii deschisa pentru a gasi o solutie impreuna. Aceasta incercare ar putea fi definitorie pentru relatia voastra.

Daca nu esti intr-o relatie, ai putea intalni un barbat interesant care sa iti deschida inima si sa te faca sa iubesti din nou.

Balanta

Venus iti influenteaza sectorul profesional si stralucesti la acest capitol. Asta nu inseamna ca influenta ei nu se simte in relatii sau iubire. Vei avea parte de o colaborare buna cu toti cei din jurul tau si te faci placuta cu usurinta. E posibil sa apara anumite discutii in contradictoriu cu partenerul de viata, dar se pot rezolva cu ajutorul compromisurilor.

Daca esti singura, nu e saptamana ideala pentru a incepe o noua relatie, dar poti iesi la intalniri pentru a descoperi pretendenti si a afla ce iti doresti pentru viitor.

Scorpion

Energia saptamanii este una de crestere, asa ca vei primi anumite lectii de la univers care sa te ghideze in viitorul tau. Orice discutie porti acum are anumite intelesuri ascunse, asa ca pastreaza-ti inima deschisa. E posibil sa afli vesti importante de la partenerul de viata, care vor avea un impact major pentru viata voastra impreuna. De asemenea, apar bucurii si in planul familiei, mai ales daca ai copii.

Daca nu esti impreuna cu cineva, aceasta este o saptamana pe care nu o vei uita niciodata. Cerul iti deschide noi oportunitati amoroase si ai parte de declaratii de iubire cum nu ai visat vreodata. Ceva frumos incepe in curand.

Sagetator

Daca nu ai incredere in ceea ce spune sau face cineva, nu ignora banuiala. Asculta-ti intuitia. Sinele tau interior este constient in perioada aceasta, cand toate planetele se muta in emotionalul Rac. Acest lucru este relevant mai ales luni si joi, cand energia este cea mai puternica. Pot sa apara conflicte in relatia amoroasa sau chiar despartirea.

In cazul in care nu esti intr-o relatie, e posibil sa ai parte de o intalnire care iti da lumea peste cap. Nu te grabi sa iei decizii.

Capricorn

In urmatoarea perioada ai anumite probleme in plan profesional sau in ceea ce priveste planurile de viitor. De aceea, sustinerea familiei si a partenerului de viata devine extrem de importanta pentru tine. Insa, atentie! Nu astepta sa vina de la sine, ci spune exact de ce ai nevoie. Vrei sa discuti? Vrei sa fii imbratisata? Vrei un sfat? Cere si ti se va da.

Daca esti singura, energia din ziua de sambata, cand este Luna Plina in semnul tau, te va favoriza in a-ti gasi sufletul pereche. Pregateste-te pentru o intalnire cu multi fluturi in stomac!

Zodiile care pierd totul in vara lui 2024 – Destinul le joaca feste

Varsator

Chiar daca nu iti sta in caracter sa fii emotionala si dornica de atentie, in aceasta saptamana vei fi surprinsa de propriile tale sentimente. Astrele te dau putin peste cap si te fac sentimentala, pe alocuri nostalgica. Daca ai ocazia, petrece timp cu prieteni din copilarie. In cuplu, ai parte de o bucurie vineri sau sambata.

Daca nu esti intr-o relatie, e posibil sa te impaci cu un fost partener sau sa incepi o aventura amoroasa cu un prieten din anturajul apropiat.

Pesti

In urmatoarea perioada vei fi sensibila si emotiva, mai ales cand are loc Luna Plina in Capricorn. Ai nevoie sa petreci mai mult timp cu persoana iubita si sa ti se spuna cat esti de iubita si de apreciata. E recomandat sa mergeti intr-un weekend romantic sau sa iesiti la cina la lumina lumanarii.

Daca esti singura, s-ar putea sa cunosti pe cineva la finalul saptamanii, insa aparentele pot insela, deci nu te grabi sa incepi o relatie.

Foto: depositphotos.com