Vrei sa iti recuceresti partenerul? Foloseste aceste 3 expresii seducatoare!

1
De Alice Papuc
6 iul. 2024

Aceste 3 expresii sunt menite sa consolideze relatia dintre tine si partenerul tau.

Sa spunem ca iti doresti sa iti seduci partenerul in aceasta seara. Ce expresii vei alege sa folosesti? Poate ca te-ai gandit sa ii spui un simplu “Te astept in dormitor” sau “Te vreau”. Bineinteles, aceste lucruri pot functiona de minune. Dar daca iti doresti sa faci ceva diferit, poti incerca sa iti schimbi putin abordarea. Arata-i partenerului tau apreciere si fa-l sa experimenteze emotii diferite, cu ajutorul acestor 3 expresii seducatoare!

„Am incredere in tine”

Femeia din viata lui trebuie sa aiba incredere in el. Este un lucru care il va face sa se simta atragator, puternic si va consolida legatura dintre voi doi. Ce ar putea sa isi doreasca mai mult decat o femeie care are incredere in el si care ii este alaturi, orice ar alege sa faca in viata?

Aceasta tehnica de comunicare iti imbunatateste relatiile si iti creste speranta de viata. Motivul este neasteaptat

“Te apreciez”

Este simplu sa ii vezi defectele partenerului tau. Este si mai simplu sa ii faci reprosuri si sa ii spui unde greseste si cat de nefericita te face in anumite momente. Si la fel de simplu este sa uiti sa ii arati cat de mult il apreciezi si cat de important este pentru tine. Nu trece cu vederea peste lucrurile bune pe care acesta le face pentru tine si pentru voi doi.

Spune-i sincer ca il apreciezi pentru tot ceea ce face si multumeste-i pentru grija si pentru iubirea lui fata de tine. Foloseste exemple concrete precum: “Multumesc pentru ca ai venit mai devreme acasa, astfel incat sa petrecem timp impreuna”. “Multumesc ca pui nevoile mele pe primul plan, chiar si atunci cand suntem certati”. Chiar daca aceste fraze nu reprezinta o invitatie directa in dormitor, vei vedea cat de fericit si cat de increzator va incepe partenerul tau sa se simta.

Cuplurile care inteleg acest adevar sunt mai fericite decat majoritatea

„Te admir”

Oportunitatile pentru admiratie pot fi legate de lucruri la care el este mai bun decat tine. De exemplu, eu nu sunt o persoana pasionata de gatit. La polul opus, sotul meu se ocupa de cele mai multe dintre mesele noastre. Astfel, de fiecare data cand acesta imi gateste si depune un efort in acest sens, ii spun in mod direct cat de mult apreciez ceea ce face si cat de delicios este preparatul pe care l-a pregatit. El se simte apreciat, iubit, iar aceste lucruri consolideaza si mai mult legatura dintre noi.

Foto: depositphotos.com