Horoscopul dragostei pentru luna august 2024. Leii si Fecioarele vor fi in al noualea cer

1
De Cristiana Astefanoaiei
31 iul. 2024

Ultima luna de vara aduce surprize enorme in planul iubirii si al sentimentelor. Pregateste-te pentru rasturnari de situatie si transformari emotionale!

Horoscopul dragostei pentru august va fi ca un rollercoaster amoros, cu pasiune si schimbari majore. Efectele tranzitelor se vor resimti atat in relatia de cuplu, cat si in prietenii sau conexiunile cu familia.

Cele mai importante aspecte astrologice ale lunii:

4 august: Luna Noua in Leu, o energie eliberatoare, care ne va permite sa fim noi insene si sa ne exprimam cu adevarat.

5 august 2024: Venus in Fecioara aduce pragmatism in iubire si perfectionism in relatiile noastre. In aceeasi zi, Mercur isi incepe retrogradarea tot in Fecioara, care dureaza pana pe 15 august (cand se muta in Leu). Aceasta va fi o perioada de echilibrare in iubire, de stabilirea unor limite fata de partener, dar si de reluarea unor discutii din trecut. Sunt foarte posibile impacarile cu fosti parteneri. Atentie in special la ziua de 8 august, cand Mercur si Venus realizeaza o conjunctie, aducand in vietile noastre probleme vechi si dureroase, care acum trebuie solutionate.

15 august: Mercur retrograd in Leu, pana pe 29 august. Apare multa frustrare in relatii, iar conflictele aprinse vor duce la despartiri.

19 august: Luna Plina in Varsator, in semnul opus Leului (unde se afla Soarele) vine cu transformari in relatii. Ceea ce am visat pana acum devine realitate.

22 august 2024: Soarele in Fecioara vine cu mai multa toleranta in sectorul relatiilor. E o perioada buna pentru impacari.

29 august 2024: Mercur revine in mers direct in zodia Leu, facilitand comunicarea. In aceeasi zi, Venus se muta in zodia de domiciliu, Balanta, aducand mult farmec si bucurie in relatiile noastre. Finalul de luna e fantastic pentru noi relatii.

De asemenea, avem o conjunctie importanta Marte-Jupiter in Gemeni, pe 14 august si o cuadratura Venus (Fecioara) – Marte (Gemeni), pe 23 august. Aceste zile vor aduce evenimente importante in relatiile noastre.

Sa vedem ce inseamna aceste evenimente astrologice ale lunii august in horoscopul dragostei pentru fiecare zodie in parte. E recomandat sa citesti si la ascendent, pentru o imagine completa.

Berbec

Este o perioada complicata pentru sentimentele tale, iar retrogradarea lui Mercur nu iti usureaza situatia. S-ar putea sa apara indoieli legate de relatia de iubire si singurul mod prin care poti clarifica lucrurile e o discutie de suflet cu partenerul tau. Nu te teme sa-ti dezvalui gandurile si sa fii vulnerabila, pentru ca doar asa veti depasi problemele. Daca apar conflictele la mijlocul lunii, ar putea sa fie inceputul sfarsitului si sa va despartiti.

In cazul in care nu esti implicata intr-o relatie, vei avea mai multe incercari de a te impaca cu un fost iubit sau de a incepe o aventura cu un barbat din cercul apropiat. Sunt mici sanse ca aceste tentative sa aiba succes.

Taur

Venus, guvernatoarea ta, isi schimba sectorul de doua ori in aceasta luna. Pe data de 4 august se muta din sectorul familiei in sectorul jocului si al placerii. Lucrurile devin din ce in ce mai bune pentru relatia ta. Sectorul placerii se intampla sa fie si zona ta romantica, asa ca pregateste-te pentru mult romantism. La final de luna, ajunge in zona muncii si a constructiei, ceea ce inseamna ca va trebui sa depui un efort mai mare pentru casnicia ta. Partea buna e ca rezultatele se vor vedea imediat si va merita efortul.

Daca esti singura, vei avea parte de mai multe aventuri pe parcursul lunii, iar la final de august s-ar putea sa incepi o relatie serioasa.

Gemeni

Nu e o perioada prea buna pentru tine. E posibil sa intalnesti multe obstacole in iubire. De asemenea, s-ar putea sa treci prin multe conflicte, dar acestea vor fi mai degraba interioare decat exterioare. Anumite ganduri vor declansa un intreg proces de constiinta legat de viitorul tau amoros. Ce vrei de fapt de la relatia ta? Pana nu vei fi sincera cu tine, vei pluti in ape tulburi.

Daca nu esti intr-o relatie, e posibil sa te indragostesti spre final de luna, dar trebuie sa ai mare grija. Aparentele pot fi inselatoare!

Zilele norocoase in luna august 2024 pentru fiecare zodie. Toata lumea trebuie sa retina data de 29

Rac

Cele mai importante zile din august vor fi 4 – Luna Noua in Leu si 19 – Luna plina in Varsator. Guvernatoarea ta va face cateva mutari importante in sectorul tau amoros. In prima parte a lunii s-ar putea sa te simti putin confuza si ratacita in privinta sentimentelor tale. Daca esti de putin timp impreuna cu partenerul tau, s-ar putea sa se produca o ruptura. Daca totusi ajungeti impreuna si in a doua parte a perioadei, apele se linistesc si vei putea sa savurezi mai mult fericirea in cuplu.

Daca nu esti intr-o relatie, nu este o luna favorabila pentru a intalni un nou partener, dar asta inseamna doar ca vei avea ocazia sa aprofundezi dragostea prietenilor sau a familiei.

Leu

Este sezonul tau, cu soarele in Leu pana la 22 august. Ai parte de sprijinul astrelor in toate sectoarele si, in special in iubire, stralucesti. Ai parte de multe clipe frumoase cu persoana iubita si e o perioada benefica pentru nunti, nasteri sau angajamente in relatia ta. De asemenea, e o luna cu multa distractie. Alaturi de iubit, prieteni, familie, vei fi mereu in centrul atentiei si vei avea parte de evenimente memorabile.

Daca esti singura, te bucuri de un farmec aparte si esti mai atragatoarea ca niciodata. Venus te sprijina si te face iubitoare si romantica, motiv pentru care e o perioada fantastica pentru a te indragosti si a incepe o relatie.

Fecioara

Cu multe planete si tranzite in semnul tau, esti protejata de Univers pe tot parcursul lunii. Lucrurile devin chiar mai bune dupa data de 22, cand Soarele se muta in semnul tau si incepe sezonul Fecioarei, urmand si ziua ta de nastere. Daca te-ai nascut la final de august ai parte de multe bucurii legate de aniversarea ta. Primesti dovezi de iubire din partea tuturor celor apropiati. In relatia de cuplu anumite discutii par ca se rezolva de la sine. Un alt aspect important de care trebuie sa tii cont este IUBIREA DE SINE. Venus se muta in prima casa si te pune intr-o relatie fabuloasa cu propriul corp. Indiferent care este relatia ta cu aspectul tau fizic, acest tranzit te va ajuta sa te iubesti mult mai mult. S-ar putea ca in aceasta luna, tacerea sa fie mai buna decat incercarea de a comunica prin cuvinte. Foloseste-ti in schimb limbajul corpului.

Daca esti singura, tot prin intermediul corpului vei atrage multi barbati si vei avea de luat decizii importante in legatura cu o viitoare relatie. Fii deschisa la noi oportunitati amoroase!

Care este cea mai fericita zodie? Acest semn are abilitatea de a se intoarce la optimism chiar si in zilele dificile

Balanta

Prima parte a lunii august vine cu multe provocari pentru relatiile tale. Apar conflicte in familie si neintelegeri cu prietenii. Iti va fi greu sa te exprimi si sa te faci inteleasa. Ai parte de certuri si cu partenerul de viata la mijlocul lunii si poate aparea chiar si despartirea, daca nu va gestionati bine sentimentele. E important sa-ti pastrezi calmul. Spre final de luna, dupa ce Venus ajunge in semnul tau, situatia ta amoroasa se imbunatateste si poti sa te bucuri din nou de fericire in relatie.

Daca nu esti impreuna cu cineva, sunt mari sansele sa te impaci cu un fost partener, pentru ca acum ai o mare capacitate de a ierta greselile din trecut. Universul va sprijina sa o luati de la capat si, de aceasta data, e posibil sa fie pentru totdeauna.

Scorpion

Aceasta luna va fi complicata in ceea ce priveste relatia ta de iubire. Te simti prea obosita ca sa mai lupti pentru ceea ce simti. S-ar putea chiar sa te desparti de partener, daca ajungeti intr-un punct in care nu va intelegeti. Nu dispera, pentru ca nu te vei simti asa incontinuu. Vei trece peste momentele dificile, cu sprijinul familiei si al prietenilor. Dar va fi nevoie sa iti acorzi timp si sa ai rabdare. Luna august e una in care darami, ca sa poti reconstrui pe viitor.

Daca esti singura, este tot o luna a finalurilor si a noilor inceputuri. Vei reusi, in sfarsit, sa depasesti o veche iubire care si-a lasat amprenta pe inima ta. S-ar putea chiar sa cunosti un barbat nou spre final de luna, cand Venus ajunge in Balanta si te favorizeaza.

Sagetator

Daca te-ai distrat in primele luni de vara, acum te asteapta o perioada de calm si liniste. Daca, din contra, simti ca ai stagnat pana acum, o sa vina cateva saptamani alerte, in care vei experimenta. Este important sa dai frau liber inimii sa te poarte spre noi aventuri. Vei face o schimbare majora, alaturi de partenerul de viata, fapt ce va poarta spre o noua etapa a vietii voastre.

Daca nu esti intr-o relatie, s-ar putea sa incepi una, in special in a doua parte a lunii august, cand astrele iti lumineaza sectorul amoros.

Capricorn

Dragostea se impleteste cu sectorul material pe parcursul lunii, asta inseamna ca vei iubi mai pragmatic si nu vei fi manata de sentimente in deciziile tale. De asemenea, vei simti o mai mare nevoie de confort. Practic, pentru a te simti iubita, ai nevoie ca partenerul tau sa faca lucruri palpabile. Actele de serviciu vor fi limbajul iubirii pentru tine. Cadourile vor fi calea sigura catre inima ta.

Daca nu esti impreuna cu cineva, s-ar putea sa te indragostesti iremediabil in jurul datei de 19 august, cand are loc Luna Plina in Varsator, care iti influenteaza sectorul emotional.

Varsator

Luna Noua din sectorul relatiilor tale de pe data de 4 august vine cu multe schimbari. Promisiuni de iubire, mult romantism, poate si o cerere in casatorie. Luna Plina din semnul tau de pe 19 indica faptul ca trebuie gasit un echilibru intre tine si partener. Este posibil sa fie nevoie sa faci alegeri in domeniul relatiilor in aceasta luna, alegeri care se vor dovedi extrem de importante pentru semnul tau. E nevoie de rabdare si claritate.

Daca nu esti intr-o relatie, e posibil sa te impaci cu un fost iubit in perioada retrogradarii lui Mercur (mai ales in Leu, semnul tau opus).

Cum ii place sa-si petreaca weekendul, in functie de zodia lui

Pesti

Exista o cascada de energie in zona emotionala, ceea ce face ca aceasta sa fie o perioada in care sa te concentrezi asupra relatiilor si conexiunilor tale. Avand in vedere ca Mercur retrogradeaza intre 5 si 29, s-ar putea sa ti se para ca fostii iubiti apar din senin, spre frustrarea ta. Totusi, aceasta este o oportunitate din partea cosmosului de a inchide usa pentru totdeauna. Venus te sprijina sa iei cele mai bune decizii pentru inima ta.

Daca esti singura, incepi o noua relatie la final de luna.

Foto: freepik.com