Horoscopul dragostei pentru saptamana 29 iulie – 4 august 2024. Inceputul lunii aduce probleme pentru Tauri si Scorpioni

1
De Cristiana Astefanoaiei
28 iul. 2024

Prima parte a saptamanii ramane neschimbata fata de perioada trecuta, cu Soarele si Venus in Leu, Mercur in Fecioara si Marte in Gemeni. Totusi, spre weekend, apar evenimente majore pentru vietile noastre sentimentale.

Horoscopul dragostei 29 iulie – 4 august 2024 reprezinta o acumulare de energii pregatitoare pentru prima configuratie care are loc vineri.

Weekend-ul debuteaza cu o cuadratura Venus-Uranus (2 august) surprinzatoare, dar incitanta. Scotandu-ne din zonele noastre de confort, acest patrat este electric si inconfortabil pentru majoritatea dintre noi, in special pentru cei care au planete majore in semnele fixe Leu, Taur sau Scorpion. Cu toate acestea, este un apel cosmic de a invata adaptabilitatea si de a imbratisa schimbarea.

Ziua de duminica, 4 august 2024, are loc o Luna Noua in semnul pasional si expresiv al Leului. O Luna Noua in Leu este o invitatie calda de a incepe proiecte apropiate de inimile noastre. Sa iubim mai mult. Ne ajuta sa aplanam o parte din haos. Ne dam seama ca ne asteapta drumuri noi. Trebuie doar sa ne angajam in acest proces. Leul guverneaza vatra si casa, familia si romantismul, creativitatea si placerea. Este si ultima zi pe care Venus o petrece in acest semn, caci de saptamana viitoare se muta in Fecioara.

Dar sa vedem ce anunta astrele pentru fiecare nativ in parte! Citeste horoscopul dragostei atat la zodia ta, cat si la ascendent, pentru a avea o imagine completa asupra a ce te asteapta in perioada 29 iulie – 4 august 2024.

Berbec

Este o perioada interesanta in plan amoros. Desi nu se intampla neaparat lucruri speciale, reusesti sa ai o conexiune aparte cu iubitul tau. Puteti sa petreceti cateva zile intr-un context romantic, mai ales spre final de saptamana, cand apar mai multe evenimente astrologice favorabile pentru sectorul tau amoros. Pasiunea va atinge cote maxime.

Daca nu esti impreuna cu cineva, e posibil sa te indragostesti la prima vedere si sa incepi o relatie cu un strain.

Taur

Ai parte de un inceput de saptamana foarte complicat, pentru ca nici macar tu nu-ti intelegi sentimentele. Ai evoluat mult in ultima perioada, iar acest lucru te-a transformat intr-o persoana noua, cu un sistem de valori bine pus la punct. Asta inseamna ca nu mai tolerezi nimic negativ de la nimeni, iar persoanele toxice ies rand pe rand din viata ta. In relatia de iubire te poti astepta la conflicte spre final de saptamana, dar impacarea va fi dulce.

Daca esti singura, s-ar putea sa ai parte de o discutie speciala cu un prieten sau un coleg de munca, iar sentimentele tale fata de el sa se schimbe. Abordeaza noua situatie cu mult calm si nu te grabi.

Gemeni

Universul este de partea ta in aceasta saptamana si toate initiativele tale sunt sprijinite de astre. Este un moment bun pentru mutari, schimbari in locuinta sau excursii. Daca voiai sa porti o discutie cu o persoana importanta din viata ta, acum este momentul, pentru ca vei reusi sa exprimi exact ceea ce simti.

Daca nu esti impreuna cu cineva, s-ar putea sa cunosti un barbat interesant si sa fii pregatita pentru o relatie cu el.

Rac

Cand guvernatoarea ta este in faza de Luna Noua, iti ofera posibilitatea sa speri si sa visezi. Vei trai la intensitate maxima TOTUL in acest final de saptamana. Asigura-te ca te inconjori de persoane care sunt o companie placuta si de la care ai ce sa inveti. Un conflict cu partenerul de viata s-ar putea sa te aduca cu picioarele pe pamant.

Daca esti singura, e posibil sa incepi o aventura pasionala care te da peste cap din punct de vedere emotional.

Leu

Pe parcursul saptamanii nu vei avea parte de evenimente notabila, dar ziua de vineri va fi destul de coplesitoare pentru tine. O discutie aprinsa in familie va da startul unui proces de schimbare pentru tine. Iei decizii majore in legatura cu viitorul tau. Situatia se mai calmeaza putin duminica, pentru ca Luna Noua din semnul tau iti aduce liniste in sectorul emotional.

Daca nu esti intr-o relatie, ai nevoie de putin timp singura pentru a descoperi ce vrei de la un potential partener.

Pentru trei zodii se deschid toate portile in urmatoarele 6 luni. Pana la final de an au succes nelimitat 

Fecioara

Cu Venus indreptandu-se spre tine, ai parte doar de vesti bune in iubire. Amplasamentul astral este favorabil pe tot parcursul saptamanii si in weekend atinge apogeul. Ai parte de multe vesti bune in ceea ce priveste anumite relatii de prietenie. De asemenea, descoperi o noua latura a persoanei iubite, care iti face mare placere.

Daca esti singura, e o perioada foarte buna pentru a incepe o relatie.

Balanta

Guvernatoarea ta, Venus, e in centrul atentiei in aceasta saptamana si acest lucru are un efect interesant asupra zodiei tale. Este posibil sa pui stop unor relatii defectuoase, care ti-au facut mult rau in trecut. Si in iubire s-ar putea sa stabilesti noi limite pentru partenerul tau, astfel incat sa ajungeti sa va intelegeti mai bine. Ai grija, pentru ca unele lucruri nu se pot schimba peste noapte.

Daca nu esti impreuna cu cineva, sunt mici sansele de a cunoaste un posibil partener, pentru ca nu esti la fel de sociabila ca de obicei.

Scorpion

Nu te vei intelege foarte bine cu oamenii in aceasta saptamana. Risti sa intri in discutii in contradictoriu cu aproape oricine si s-ar putea chiar sa pierzi. Nu e momentul sa reactionezi impulsiv sau sa spui vorbe la nervi. Invata sa fii mai flexibila si in discutiile cu partenerul tau si acorda-i spatiu de a se exprima. Spre final de saptamana devii mai creativa si pasionala in relatia ta.

Daca esti singura, nu vei intalni un potential iubit, pentru ca nu ai inima deschisa pentru o noua relatie. Ai rabdare sa revii la sentimente mai bune.

Sagetator

Esti indragostita pana peste cap si incepi sa iti faci din ce in ce mai multe planuri pentru viitorul relatiei tale sau pentru familia voastra. Ai grija sa nu incepi sa traiesti prea mult intr-o fantezie, cu mintea la ceea ce urmeaza sa se intample. Risti sa ratezi lucrurile frumoase din prezent. Bucura-te de ceea ce ai acum.

Daca esti singura, e o perioada fantastica sa iesi la intalniri, pentru ca sunt mari sansele de a cunoaste o persoana speciala care iti face inima sa bata mai tare.

Capricorn

Pe tine te asteapta o saptamana nebuneasca, plina de transformari emotionale. Se intampla multe lucruri in relatia ta si ai nevoie de multa energie pentru a procesa ceea ce simti. S-ar putea sa primesti o veste de la partener sau despre el care sa iti tulbure starea de spirit. Nu te grabi sa sari la o concluzie inainte de o discutie sincera.

Daca nu esti intr-o relatie, nu prea sunt sanse sa incepi una acum, pentru ca primesti semnale amestecate din partea unui potential iubit.

De ce ai ghinion in dragoste, in functie de zodia ta

Varsator

Saptamana ta e linistita si bucura-te de acest lucru, caci te poti odihni pentru ca urmeaza un weekend foarte intens. Luna Noua de duminica are loc in sectorul relatiilor tale. „Semintele” pe care le-ai plantat in relatia ta vor da roade acum. Eforturile tale si ale partenerului vor duce catre o conexiune mai profunda ca niciodata. Va iubiti intens si pasional si va declarati dragostea clar si raspicat! Un final de saptamana superb pentru tine.

Daca esti singura, tot in weekend te poti astepta la rasturnari de situatie in privinta statutului tau amoros. S-ar putea sa intri intr-o relatie mai repede decat ai fi crezut.

Pesti

Apar anumite schimbari in dinamica ta de cuplu. E posibil sa-ti asumi un nou rol in relatie si abia acum inveti cum sa-l gestionezi. Ai rabdare in comunicarea cu partenerul tau. De asemenea, e posibil sa apara o discutie cu o ruda apropiata in weekend. Abordeaza totul cu diplomatie.

Daca nu esti impreuna cu cineva, iesi la intalniri si bucura-te sa cunosti oameni noi. Nu se stie unde e printul tau pe cal alb!

Foto: depositphotos.com