Zilele norocoase in luna august 2024 pentru fiecare zodie. Toata lumea trebuie sa retina data de 29

1
De Cristiana Astefanoaiei
30 iul. 2024

Finalul veriii aduce multe bucurii pentru zodii, iar fiecare nativ va avea de castigat intr-un anumit sector al vietii sale.

Luna august 2024 este una speciala, pentru ca anumite evenimente astrologice vor avea un impact profund pentru zodii.

In acest horoscop special poti sa afli care sunt zilele norocoase pentru tine si pe ce planuri esti avantajata.

Bonus! Data de 29 august 2024 este una foarte avantajoasa pentru toti nativii. In aceasta zi se incheie retrogradarea lui Mercur in Fecioara si Leu, motiv pentru care ne vom simti eliberate si pline de viata. Profita de finalul lunii petrecand timp cu cei dragi si facand planuri de viitor, caci e o data foarte buna pentru manifestare.

Berbec

Zilele norocoase in luna august 2024: 3 si 30

Vei iubi cu patos si ai parte de multa pasiune in viata ta. Inceputul si finalul perioadei sunt extraordinare pentru excursii romantice cu persoana iubita. Fii deschisa si declara-ti sentimentele, caci vei fi surprinsa de dragostea pe care o vei primi.

Taur

Cand esti avantajata de astre in luna august 2024: 5 si 31

Venus, guvernatoarea ta, ajunge in Fecioara, motiv pentru care te vei simti puternica si sigura pe tine. Pentru ca acest semn e unul de pamant, la fel ca tine, primesti multe beneficii in planul banilor, unde Venus are o mare influenta. Atat la inceput de luna, cat si la final, te poti astepta la castiguri surprinzatoare.

Gemeni

Zilele norocoase: 1 si 25 august

Prima zi din august iti aduce o foarte mare realizare. Poate fi vorba despre un proiect la care lucrai de multa vreme sau iti vei indeplini un vis mai vechi. In orice caz, e ceva ce ai asteptat mult si nu credeai ca se va materializa, asa ca va fi o mare surpriza. Pe 25 august primesti bani surpriza.

Pentru trei zodii se deschid toate portile in urmatoarele 6 luni. Pana la final de an au succes nelimitat

Rac

Date norocoase in august: 5 si 27

Tranzitele lui Venus din aceasta luna iti favorizeaza sectorul amoros, aducand multa pasiune in viata ta. Traiesti intens fiecare clipa alaturi de partenerul tau si ai parte de multa fericire in relatia de iubire.

Leu

Zile norocoase: 4, 19, 30

Esti o zodie extrem de avantajata, fiind sezonul tau. Ai parte de trei zile norocoase, chiar patru, daca tinem cont si de beneficiile aduse de intrarea in mers direct a lui Mercuri, pe 29 august. Inceputul lunii e benefic pentru parteneriate, contracte si negocieri. Pe 19, Soarele (in Leu) realizeaza o cuadratura cu Uranus (in Taur), aducandu-ti o veste extrem de buna in planul iubirii. Penultima zi din luna este buna pentru a castiga bani.

Fecioara

Cand esti avantajata de astre in luna august 2024: 5 si 15

Pe 5 august, Venus ajunge in semnul tau si te ajuta sa privesti dragostea cu alti ochi. Incepe o perioada extrem de favorabila pentru relatia ta. Pe 15, Mercur retrogradeaza in Leu si iti paraseste semnul, moment din care poti sa remediezi anumite blocaje financiare.

Balanta

Zilele norocoase in luna august 2024: 11 si 29

In aceste zile ai mare noroc la bani. Poti sa porti negocieri sau sa ceri mariri de salarii. Poti sa primesti cadouri scumpe sau mosteniri. Esti cea mai avantajata zodie pe 29 august, nu doar pentru ca se incheie mersul retrograd al lui Mercur, ci si pentru ca Venus ajunge in semnul tau. Fiind planeta ta guvernatoare, aduce multe castiguri in planul finantelor si al iubirii.

Care este semnul tau Venus si ce spune despre personalitatea ta

Scorpion

Zile norocoase: 7 si 31

Pe data de 7 august, dupa ce efectele Lunii Noi dispar, iar Venus se pozitioneaza in Fecioara, dragostea infloreste in viata ta. Ai parte de multe bucurii in relatia de iubire. Ultima zi din luna va veni cu o veste surpriza.

Sagetator

Cand ai noroc in august 2024: 5 si 22

Primele zile din aceasta luna sunt foarte avantajoase pentru sectorul carierei. Acum poti sa profiti de anumite oportunitati si sa urci pe scara profesionala. Nu te teme sa-ti ceri drepturile. Pe 5 poti semna contracte. Spre finalul lunii, norocul se indreapta spre planul personal, iar in 22 august primesti o mare dovada de iubire.

Capricorn

Zilele norocoase: 2 si 18 august

Aceste zile sunt benefice pentru a-ti lua liber si a te odihni. Pentru ca ai avut o perioada aglomerata, astrele iti ofera o pauza de respiro. S-ar putea sa primesti semne clare de la univers ca e momentul sa iti acorzi timp pentru relaxare.

Varsator

Zile norocoase: 1 si 16 august

Inceputul lunii este extrem de promitator in planul relatiilor. Ai parte de momente frumoase in familie sau alaturi de prieteni. Si cu persoana iubita s-ar putea sa traiesti clipe de vis. Asculta-ti inima! Pe 16 august e vizat sectorul educatiei, o zi buna pentru examene sau cursuri.

Pesti

Zilele norocoase in august 2024: 16 si 20

In a doua parte a lunii esti foarte avantajata in sectorul profesional. Vei avea parte de vesti bune la serviciu. Poate inseamna fie mai multi bani, fie mai multa libertate. Primesti ocazia de a te exprima liber.

Foto: freepik.com