Camera de hotel din sticla din Ibiza – o utilizatoare de pe TikTok spune ca s-a simtit “vulnerabila”. Tu te-ai caza aici?

1
De Alice Papuc
1 sept. 2024

Ai alege sa petreci o noapte in aceasta camera de hotel sau ai prefera sa spui “Nu, multumesc”, chiar daca aceasta iti este oferita gratuit? Descopera cum s-au simtit cei care au avut curajul de a spune „Da” acestei provocari!

Un cuplu aventuros a petrecut o noapte intr-o camera de hotel din sticla in Ibiza — dar spun ca au fost complet „nepregatiti” pentru aceasta experienta neobisnuita. Sotia a impartasit intreaga experienta pe TikTok, printr-o serie de videoclipuri si marturisiri „Tot ce stiam era ca, atunci cand faci rezervarea, poti sta gratuit pentru o noapte, si mi s-a parut o idee foarte amuzanta, asa ca, desigur, am vrut sa o incerc,” sustine Margaret. Videoclipul a strans peste 3,7 milioane de vizualizari.

@aprettycoolhoteltour

We stayed in the glass box hotel room in Ibiza but I was so unprepared!!! Here’s what I wish I’d known… To use this video in a commercial player or in broadcasts, please contact licensing@storyful.com #creatorsearchinsights

♬ original sound – A Pretty Cool Hotel Tour

Practic, camera se afla in zona de lobby a hotelului

“Atunci cand spun o camera de hotel din sticla, chiar ma refer la o camera din sticla aflata in lobby-ul hotelului”, a explicat Margaret. “Apoi am aflat ca luminile nu se sting niciodata, iar practic tu esti in “display” pe tot parcursul serii”, a adaugat Margaret, in timp ce videoclipul arata un oaspete folosind telefonul pentru a face o fotografie cu ei incercand sa doarma in respectiva camera.

In continuare, creatoarea de continut de pe TikTok explica faptul ca nu a cercetat situatia indeajuns, realizand, la fata locului, ca se afla intr-un “art hotel”. Practic, cei care aleg sa doarma in camera de sticla fac parte din spectacol.

Marturia unei femei care s-a despartit de partenerul ei deoarece acesta isi dorea ca ea sa renunte la job si sa fie casnica

“Ne-am simtit complet vulnerabili”

Fiind complet nepregatiti pentru aceasta situatie, Margaret impartaseste ca atat ea, cat si sotul ei s-au simtit complet vulnerabili pe tot parcursul serii. In prezent, cunoscand situatia, Margaret impartaseste ce ar fi ales sa faca diferit. Creatoarei de continut i-ar fi placut sa picteze, fiind o activitate placuta, care ar fi ajutat-o sa se relaxeze, iar oamenii din lobby ar fi putut sa ii urmareasca procesul.

De asemenea, Margaret are si cateva sugestii amuzante, precum “Ne-am fi putut preface ca suntem incuiati in aceasta camera, astfel ca oricine ar fi vazut scena ar fi incercat sa ne ajute”, sau “As fi scris pe o foaie “5 dolari pentru un pupic” si as fi facut rost de ceva bani”. Toate aceste idei creative pot servi drept inspiratie pentru viitori oaspeti.

Raspunsul la intrebarea care a stat pe buzele tuturor

Margaret a raspuns si la “intrebarea momentului” care s-a regasit in mod repetat in comentarii, mai exact “Baia este privata?”. Raspunsul este da, existand o baie complet privata, de dimensiuni reduse, unde se afla un dus si o toaleta.

@aprettycoolhoteltour

Replying to @Casie Carlson A little more info on the glass box room in ibiza – at the Paradiso hotel 💕

♬ original sound – A Pretty Cool Hotel Tour

In rest, Margaret impartaseste alte sfaturi importante pentru cei care isi doresc sa petreaca o noapte in acest loc, precum importanta de a avea o masca de ochi si dopuri de urechi. “Camera nu este complet izolata fonic, astfel ca vei putea sa auzi ce se intampla in receptie”.

Foto: Freepik.com