Selena Gomez a dezvaluit ca „nu poate sustine o sarcina” din cauza problemelor ei de sanatate

1
De Georgiana Dorobantu
11 sept. 2024

Selena Gomez a marturisit ca „nu poate sustine o sarcina” din cauza unor motive medicale.

Cantareata in varsta de 32 de ani a declarat pentru Vanity Fair ca a suferit mult din cauza incapacitatii ei de a deveni mama pe cale naturala.

„Nu am mai spus asta niciodata pana acum, dar din pacate nu imi pot purta in pantece propriii copii”, a declarat artista pentru publicatia citata.

„Am multe probleme medicale care ar pune in pericol viata mea si cea a copilului”

„Am multe probleme medicale care ar pune in pericol viata mea si cea a copilului. A fost un lucru pentru care am suferit mult pentru o vreme”, a adaugat Selena.

Desi drumul sau catre maternitate va „arata diferit”, cantareata si actrita americana spune ca vrea sa fie mama.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez)

„Nu este neaparat asa cum mi-am imaginat. Am crezut ca o sa se intample asa cum se intampla in cazul tuturor”, a mai spus vedeta.

„Acum sunt mult mai bine, m-am obisnuit cu ideea. Mi se pare o binecuvantare ca exista oameni minunati care sunt dispusi sa fie mame surogat sau ca exista adoptia, care sunt ambele posibilitati uriase pentru mine. Ma face sa ma simt cu adevarat recunoscatoare pentru variantele disponibile pentru oamenii care isi doresc sa fie parinti. Eu sunt unul dintre acesti oameni. Sunt entuziasmata cu gandul la cum va arata aceasta calatorie, dar va arata un pic diferit”, a mai spus starul american.

Selena Gomez spune ca cele mai „intunecate” zile ale ei au inspirat-o sa puna bazele fundatiei Rare Impact pentru sanatate mintala

Selena Gomez a explicat ca indiferent daca va alege surogatia sau adoptia, „copilul va fi al ei”

„Pana la urma, nu imi pasa. Va fi al meu. Va fi copilul meu”, a declarat ea.

Actrita din „The Wizards of Waverly Place” a vorbit si in trecut despre dorinta sa puternica de a fi mama, inainte de a fi intr-o relatie cu actualul sau partener, producatorul muzical Benny Blanco.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez)

„Inainte sa fiu cu iubitul meu am fost singura timp de cinci ani, cu exceptia catorva intalniri. Si mi-am spus ‘Ok, daca acesta este vibe-ul, atunci care este cel mai important lucru pentru mine? Familia'”, a spus starul american.

Selena si iubitul sau in varsta de 36 de ani formeaza un cuplu de la jumatatea anului 2023.

Produsele mele preferate de la Rare Beauty, brandul creat de Selena Gomez

Benny Blanco si-a exprimat recent dorinta de a avea copii cu Selena

„Este urmatorul meu scop, sa bifez asta. Imi place sa fiu in preajma copiilor”, a spus el in emisiunea The Howard Stern Show, potrivit Mail Online.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez)

Fostul star Disney a dezvaluit in trecut ca medicamentele pe care le ia pentru a tine sub control tulburarea bipolara de care sufera ar interfera cu capacitatea ei de a fi insarcinata. Ea a vorbit deschis de-a lungul timpului despre problemele sale medicale grave cu care se confrunta.

In anul 2013 Selena a fost diagnosticata cu lupus, o afectiune autoimuna, iar patru ani mai tarziu a suferit un transplant de rinichi.

Selena a fost afectata de speculatiile constante ca ar fi insarcinata

Artista a vorbit despre incapacitatea ei de a sustine o sarcina dupa ce a fost bombardata de mesaje „dureroase” dupa ce fostul ei iubit, Justin Bieber, a anuntat ca va fi tata, sustin apropiati ai cantaretei, potrivit Mail Online.

Ea a fost afectata de speculatiile constante ca ar fi insarcinata si zvonurile malitioase ca a fost „suparata” dupa ce Justin, in varsta de 30 de ani, a anuntat in luna mai ca asteapta primul copil cu sotia sa, Hailey.

Selena ar fi rupt tacerea din dorinta disperata de a „clarifica” situatia si a pune capat speculatiilor si a „paralelei” dintre viata ei si a lui Justin.

Selena Gomez vorbeste pentru prima data despre conflictul cu Hailey Bieber: Vedeta le-a cerut fanilor sa inceteze cu mesajele pline de ura

„Selena s-a saturat ca oamenii sa faca paralele intre viata ei si viata fostului ei iubit, Justin, cu sotia lui, Hailey, care au depasit orice masura dupa ce ei au anuntat ca asteapta un copil”, a spus un apropiat al vedetei pentru Daily Mail.

„Brusc a aparut aceasta presiune asupra Selenei sa se casatoreasca si sa aiba un copil”

„Ea si-a gasit iubirea vietii in Benny. Dar de fiecare data cand Selena manca un cheeseburger in plus, oamenii speculau ca este insarcinata”, a continuat sursa.

La scurt timp dupa ce Justin si Hailey au anuntat ca vor avea un copil, userii au adaugat comentarii pe Instagram in care spuneau ca Selena este „undeva plangand” si „ca isi va pierde cumpatul” la aflarea vestii.

„Felicitari Selenei Gomez ca este personajul principal in anunturile de casatorie si de sarcina ale lui Justin si Hailey”, a scris o persoana pe platforma X.

Altii au facut glume rautacioase cu privire la forma sa fizica, spunand ca este „insarcinata in 65 de saptamani”.

„Selena a fost nevoita sa blocheze comentariile pentru ca fiecare comentariu spunea ‘Selena trebuie sa ramana insarcinata'”, a mai spus sursa. „Este dureros pentru ca ea nu poate purta un copil in pantece. Sa vobeasca despre asta cu Vanity Fair a fost modalitatea ei de a clarifica totul”, a continuat sursa.

Foto: Instagram/Selena Gomez