4 produse coreene pentru o piele ferma si fara pori, cu aspect impecabil

1
De Teodora Tirca
17 sept. 2024

Produsele coreene continua sa ma impresioneze, iar dupa o vara in care mi-am neglijat tenul in vacanta, am avut nevoie de o rutina care sa ma ajute cu aspectul incarcat.

Sunt multe motive pentru care tenul tau poate capata acel aspect incarcat, cu pori dilatati. In primul rand, varsta si radiatiile solare afecteaza inclusiv marimea porilor: pe masura ce colagenul se descompune si pielea „se lasa”, porii vor parea mai mari. Excesul de sebum si acumularea de celule moarte pe suprafata pielii, mai ales daca nu exfoliezi in mod regulat, vor conferi de asemenea un aspect tern, incarcat.

Din fericire, am descoperit cateva produse coreene care au efect aproape instant: rafineaza porii, uniformizeaza nuanta tenului si te ajuta sa recuperezi acea luminozitate sanatoasa. Alege-l pe cel care ti se potriveste:

1. Medicube Zero Pore Pad 2.0

Medicube New Zero Pore Pad 2.0 70 sheets, 155 gle 5.47 oz.: Buy Online at Best Price in UAE - Amazon.ae

104,46 lei, stylevana.com

In Coreea sunt foarte populare tonerele sub forma unor dischete, iar Zero Pore Pad 2.0 de la Medicube este faimos pentru felul in care elimina celulele moarte si textura de la suprafata, descoperind o piele noua, uniforma, fara pori vizibili. Vei vedea cum tenul va capata un aspect mai proaspat cu fiecare zi. In plus, este un produs usor de folosit, trebuie doar sa iei o discheta si sa-ti stergi tenul cu ea dupa curatare. Apoi continui cu rutina ta obisnuita: serum si crema. Poti folosi aceste dischete in fiecare seara sau de cateva ori pe saptamana, in functie de cerintele tenului tau.

2. Beauty of Joseon Red Bean Refreshing Pore Mask

Beauty of Joseon Red Bean Refreshing Pore Mask, 140ml

76 lei, redusa de la 95 lei, skinguru.ro

Una dintre cele mai apreciate masti coreene, Red Bean Refreshing Pore Mask de la Beauty of Joseon lasa tenul curat, neted, fara pori vizibili. Vei vedea efectele chiar de la prima folosire, dar pe termen lung vei observa si mai multe beneficii, mai ales in privinta porilor si a punctelor negre. Vei observa ca nu usuca si nu irita tenul. Iti recomand sa o folosesti mai ales inainte de un eveniment important, ca sa stralucesti la propriu.

3. Medicube Collagen Night Wrapping Mask

Collagen Night Wrapping Mask, 75 ml

159 lei, wowskin.ro

Masca cu colagen de la Medicube este virala pe TikTok, pentru ca lasa tenul intins si ferm, cu aspect mai tanar chiar dupa prima utilizare. Este o masca tip gel ce se transforma intr-un silicon, iar dupa actionare o dezlipesti de pe ten. Contine colagen hidrolizat, adenozina si ceramide pentru a lasa pielea moale, catifelata, uniforma, cu aspect de portelan. Este una dintre mastile care lasa in urma si un efect de hidratare si luminozitate, semne ale unui ten sanatos.

4. Beauty of Joseon Ground Rice and Honey Glow Mask

Beauty of Joseon Ground Rice and Honey Glow Mask, 150ml

84 lei, skinguru.ro

Daca ai un ten uscat/deshidratat, dar totodata aspru si texturat, atunci masca aceasta cu extract de orez si miere de la Beauty of Joseon iti va rezolva rapid toate problemele. Are un efect usor exfoliant, indepartand textura si celulele moarte, dar nu irita deloc tenul, ci dimpotriva – il lasa moale, hidratat si catifelat. Vei ramane cu un glow de invidiat.

Foto: Instagram/@iamalinamorozova