Horoscop pentru echinoctiul de toamna, 22 septembrie 2024. Punct karmic decisiv pentru zodii, acum li se stabileste soarta

1
De Cristiana Astefanoaiei
21 sept. 2024

Fie ca aduce noi inceputuri sau incheieri, acest moment cosmic ne va schimba destinele.

Pe 22 septembrie 2024, Echinoctiul de Toamna marcheaza un punct karmic, ce simbolizeaza echilibrul dintre lumina si intuneric, cand ziua si noaptea sunt egale. In aceeasi data, Soarele ajunge in zodia Balanta, un simbol al echilibrului si armoniei. Asadar, exista o influenta dubla pentru fiecare dintre noi, iar efectele se vor resimti pana la finalul anului.

Horoscop echinoctiul de toamna 2024: predictiile astrologilor pentru fiecare zodie

Berbec

Karma te va rasplati sau te va invata lectii dure, in functie de integritatea cu care ti-ai urmat calea.

Fie ca este vorba de dragoste, prietenii sau chiar colaborari la locul de munca, deschiderea ti-ar putea aduce mai mult decat te astepti!

Este un moment ideal pentru a lua initiativa. Schimbarile majore se vor reflecta mai ales in viata profesionala, acolo unde ai oportunitatea de a-ti demonstra adevaratul potential.

Taur

Toamna aceasta e perioada ta de glorie!

Echinoctiul iti va aduce revelatii importante, in special in sectorul relatiilor. E posibil sa iti doresti mai mult de la dragoste.

De asemenea, vei primi vesti importante in zona profesionala si a finantelor. S-ar putea sa apara o oportunitate prin care sa iti cresti veniturile. Nu refuza o propunere de colaborare.

Gemeni

Una calda, alta rece

Esti avantajata in sectorul carierei. Echinoctiul si Soarele in Balanta te ajuta sa comunici mai eficient si sa gasesti solutii la orice problema. Te faci remarcata la locul de munca.

Atentie! Pe planul personal lucrurile nu stau chiar atat de bine. Daca in sectorul relatiilor ai evitat sa-ti infrunti responsabilitatile, acest echinoctiu te va impinge sa rezolvi conflicte mai vechi.

Rac

Echinoctiul de toamna din 22 septembrie 2024 aduce o recalibrare in domeniul emotional si familial

Este momentul sa-ti indrepti atentia asupra problemelor nerezolvate din trecut si sa-ti asumi deciziile luate. Acest punct karmic poate aduce inapoi in viata ta persoane sau situatii care au ramas fara inchidere.

Lectia pentru tine este despre iertare si eliberare.

Leu

Acest echinoctiu activeaza casa identitatii si a autocunoasterii

Vei afla adevaruri dureroase despre o persoana apropiata sau cineva din anturajul tau te raneste. Daca aceasta persoana se dovedeste a fi toxica pentru tine, e momentul sa faci tot posibilul pentru a o scoate din viata ta.

Soarta iti cere sa fii autentica si sa nu te mai ascunzi in spatele mastilor sociale. Acum te poti cunoaste mai bine pentru a porni spre destinul care iti este menit.

Zodiile testate de Univers pana la finalul toamnei. Urmatoarele trei luni sunt decisive pentru 4 nativi din horoscop

Fecioara

Un moment important pentru sectorul financiar

Echinoctiul este strans legat de zona valorilor tale, dar si de cum iti gestionezi resursele. Acorda-ti putin timp pentru a te gandi la ce conteaza acum pentru tine si la deciziile pe care urmeaza sa le iei.

E recomandat sa nu faci achizitii majore pana la final de luna, cand vei privi lucrurile mult mai clar.

Balanta

Echinoctiul marcheaza si inceputul sezonului Balantei, aducandu-ti o energie proaspata

Esti foarte favorizata de aceste evenimente astrologice. Viata ta sociala si parteneriatele sunt in prim-plan. Ai grija sa mentii un echilibru intre nevoile tale si cele ale celorlalti. Apar si oportunitati noi in dragoste si prietenii.

Savureaza fiecare clipa din perioada 22-25 septembrie 2024, pentru ca vin vesti minunate.

Scorpion

Acest echinoctiu este inceputul unei perioade de introspectie profunda si transformare personala

Ai ocazia sa elimini ceea ce nu mai serveste si sa te pregatesti pentru o renastere spirituala. Soarta iti ofera ocazia de a-ti infrunta fricile si traumele ascunse.

Deciziile tale acum vor influenta direct viitorul tau, mai ales in ceea ce priveste relatiile intime si puterea personala.

Sagetator

Moment de cotitura karmica

Esti direct impactata de echinoctiul de toamna care are loc pe 22 septembrie 2022. Acesta iti va influenta deopotriva sectorul profesional, cat si pe cel personal. Ai parte de vesti in ambele domenii, dar e esential sa ai grija ce decizii iei.

O persoana din familia ta s-ar putea sa-ti ofere ajutorul intr-o problema si ar fi indicat sa nu refuzi.

Capricorn

Destul cu fuga de responsabilitati

Este momentul sa fii categorica intr-o problema personala. Unele discutii cu partenerul tau de viata vor aduce multa lumina intr-o situatie legata de viitorul vostru. S-ar putea sa fii pusa in fata unei decizii legata de locuinta sau investitii.

Desi nu iti sta in caracter, astrele te forteaza sa fii mult mai flexibila in urmatoarea perioada.

Varsator

Astrele iti cer sa reevaluezi modul in care iti traiesti viata

Esti intr-un punct de cotitura in care s-ar putea sa iei decizii importante in privinta viitorului tau. Daca te-ai gandit la mutarea in alt oras sau chiar in alta tara, vei primi acum raspunsurile pe care le asteptai. Ies la iveala si lucruri legate de imaginea ta sociala. E posibil sa te indepartezi de unii oameni.

Ai grija in cine te increzi in urmatoarele saptamani.

Pesti

Echinoctiul de toamna iti aduce oportunitatea de a elibera bagajul emotional

Nu uita ca tocmai a avut loc o eclipsa de luna in semnul tau, care a deschis deja portile spre o noua cale in viata ta. E posibil ca fosti iubiti sa fi revenit acum sau pur si simplu o persoana importanta din trecutul tau sa te caute iar. Acest lucru inseamna ca au ramas cateva lucruri nerezolvate acolo.

Ai ocazia sa inveti despre sacrificiu, dar si despre puterea de a renunta la ceea ce nu-ti mai serveste.

Foto: Freepik.com