Horoscopul dragostei pentru saptamana 23-29 septembrie 2024. Balanta radiaza de fericire, Taurii si Scorpionii sunt gelosi

1
De Cristiana Astefanoaiei
22 sept. 2024

Cu Venus si Mercur in centrul atentiei, aceasta perioada se dovedeste a fi intensa si pasionala.

Horoscopul dragostei este influentat, inca de luni, de inceputul sezonului Balantei. In aceeasi zi, Venus paraseste acest semn si se muta in Scorpion. Acest lucru inseamna ca emotiile noastre sunt puse la incercare si vom fi mai mult dedicate sectorului amoros.

Mercur, planeta comunicarii, a mintii si a gandirii, influenteaza, de asemenea, modul in care simtim dar si cum ne exprimam sentimentele. Vor avea loc trei zile de foc, in care relatiile noastre vor fi puse la incercare. Marti, Mercur realizeaza un trigon cu Uranus, miercuri se intalneste cu Neptun si joi realizeaza un trigon cu Pluto. Imediat dupa, schimba semnul si se muta din Fecioara in zodia Balanta. Acest lucru reduce presiunea si intensitatea trigonului Mercur-Pluto. Aduce pace, restabileste echilibrul, ne ajuta sa fim mai tolerante in iubire.

Asadar, finalul lunii septembrie se va dovedi extrem de important pentru relatii. In unele cazuri, va duce la extreme si surprize.

Afla ce pregateste horoscopul dragostei pentru zodia ta si pentru ascendent

 

Berbec

Venus in Scorpion vine cu provocari pentru relatia ta: partenerul iti cere transparenta si sinceritate. Ar putea simti nevoia sa abordezi subiecte delicate. Tensiunile pot aparea daca eviti sa vorbesti despre sentimentele tale. Dupa ziua de joi, Mercur in Balanta te va ajuta sa echilibrezi nevoia ta de independenta cu dorintele partenerului.

Daca esti singura, Venus in Scorpion iti ofera un magnetism aparte, iar o intalnire neasteptata poate duce spre o relatie de lunga durata.

Taur

Venus, guvernatoarea ta, se afla in Scorpion, activand sectorul relatiilor tale. Apar schimbari in sentimentele tale. Posibil sa simti nevoia de control sau sa devii geloasa. E important sa nu starnesti conflicte, pentru ca s-ar putea sa le gestionezi cu dificultate, lucru ce ar duce la o ruptura in cuplu. De joi, cu Mercur in Balanta, vei putea discuta cu mai multa diplomatie.

Daca nu esti intr-o relatie, tot cu ajutorul lui Venus vei reusi sa atragi orice barbat iti doresti. Daca vei incepe sau nu o idila amoroasa, depinde doar de tine.

Gemeni

In primele zile ale saptamanii, Mercur, guvernatorul tau, in Fecioara, iti cere sa fii mai atenta la detalii si sa-ti asumi responsabilitatea in comunicare. Practic, vei fi cea care deschide subiecte delicate in cuplu sau in alte relatii (de familie, prietenie etc). Vei simti nevoia sa clarifici anumite situatii ramase neincheiate. Spre finalul saptamanii, obtii mai multe raspunsuri la intrebarile tale.

Daca nu esti intr-o relatie, este o perioada favorabila sa intalnesti pe cineva intr-un cadru social. Anumite conversatii vor duce catre o conexiune speciala.

Rac

Apar multe probleme in iubire. Daca exista probleme nerezolvate in relatie, acestea pot iesi la suprafata, ducand la conflicte intense. In anumite cazuri, despartirea e inevitabila. Va fi dificil sa te conectezi la sentimentele altor persoane.

Daca nu esti impreuna cu cineva, esti atrasa de un barbat care iti ofera stabilitate emotionala, dar nu si pasiune.

Leu

Este o saptamana a extremelor pentru tine. Pot aparea discutii legate de angajamentele pe termen lung, dar si certuri si conflicte. Aceste aspecte se vor simti mai mult marti si miercuri. Din fericire, de joi, Mercur in Balanta te face sa tratezi orice discutie cu mai mult calm si vei reusi sa rezolvi unele probleme din relatiile tale.

Daca esti singura, e o perioada buna sa incepi o relatie, dar trebuie sa ai inima deschisa pentru orice oportunitate.

Fecioara

Mercur, guvernatorul tau, se afla in semnul tau pana joi. Acest lucru inseamna ca vei aborda mai mult aspecte practice din relatiile tale. Mutari, renovari, gestionarea bugetului familiei, acestea vor fi de interes. E important sa nu uiti si de sentimentele partenerului, pentru ca s-ar putea sa iti reproseze ca se simte ignorat. Un weekend romantic in doi va poate ajuta.

Daca nu esti intr-o relatie, nu este o perioada favorabila pentru a incepe una. S-ar putea ca inima ta sa nu fie pregatita pentru un nou partener.

Balanta

A inceput sezonul tau si radiezi, pur si simplu. Este o saptamana buna, mai ales pentru sufletul tau. Primesti vesti surpriza de la partener sau de la familie si ai parte de o mare bucurie.

Daca esti singura, este o perioada buna pentru crestere si dezvoltare emotionala. Soarele tocmai a intrat in semnul tau, iar echinoctiul de toamna ti-a adus ocazia de a-ti manifesta dorintele. Daca iti doresti cu adevarat sa incepi o relatie, se va intampla, dar stabileste clar ceea ce vrei.

Afirmatii pentru echinoctiul de toamna. Repeta-le zilnic de pe 22 septembrie pana la final de luna pentru a aduce abundenta in viata ta

Scorpion

Cu Venus in semnul tau, pasiunea si intimitatea sunt prioritare. Simti o dorinta puternica de a aprofunda legatura cu partenerul, dar atentie la tendintele de gelozie sau posesivitate. E posibil ca o astfel de atitudine sa-l indeparteze pe iubitul tau,

Daca nu esti intr-o relatie, o intalnire pasionala si misterioasa ar putea sa iti schimbe viata. Esti atrasa de un babrat cu un aer enigmatic.

Sagetator

Este o saptamana cu multa pasiune in relatia ta. Vei trai intens fiecare moment in cuplu si apare o chimie sexuala intensa. Anumite conflicte din ultima perioada se vor stinge acum si vor lasa loc unei conexiuni profunde. Savureaza fiecare moment.

Daca nu esti impreuna cu cineva, este posibil sa fii atrasa de cineva cu care impartasesti aceleasi idealuri si valori. Fii deschisa, mai ales daca vrei o relatie pe termen lung.

Capricorn

Venus are mare impact in sectorul tau social. E posibil sa vrei sa petreci mai mult timp in grupuri mari si mai putin in intimitate cu partenerul tau. Asigura-te ca ii explici si lui aceasta nevoie si ca il incluzi in planurile tale, caci altfel ar putea sa apara discutii aprinse.

Daca esti singura, o prietenie poate evolua intr-o relatie romantica. Ai grija sa iti asculti instinctul inainte de a face pasi mari.

Varsator

Primele trei zile din saptamana vor fi intense, poate chiar definitorii pentru relatia ta de iubire. Apar conflicte si suparari destul de mari, care ar putea sa duca si la despartire. E recomandat sa ai rabdare pana joi sau vineri, pentru a clarifica situatia cu mai multa diplomatie.

Daca nu esti intr-o relatie, s-ar putea sa intalnesti pe cineva cu care iti impartasesti interesele intelectuale sau care te intriga prin misterul sau.

Zodiile testate de Univers pana la finalul toamnei. Urmatoarele trei luni sunt decisive pentru 4 nativi din horoscop

Pesti

Venus in Scorpion aduce un val de pasiune si intensitate in sectorul tau amoros. Este o perioada buna pentru a discuta despre viitorul relatiei, dar si pentru a petrece clipe senzuale in doi. Viata voastra intima e acum avantajata.

Daca nu esti impreuna cu cineva, e posibil sa intalnesti pe cineva cu o personalitate puternica, care iti va atrage atentia instantaneu. Aceasta persoana iti poate schimba viziunea asupra iubirii.

Foto: freepik.com