„Friends” a implinit 30 de ani. Ce spune despre tine personajul tau preferat din celebrul serial de comedie

1
De Denisa Toma
24 sept. 2024

Faimosul serial „Friends” a aniversat pe 22 septembrie 2024 30 de ani de la lansare.

Este unul dintre cele mai cunoscute seriale de comedie din toate timpurile, care a strans milioane de fani de-a lungul celor zece ani in care a fost difuzat, dar si multi ani dupa. In prezent, „Friends” a reusit sa cucereasca o noua generatie si este la fel de popular ca in urma cu 30 de ani.

Daca esti un fan al serialului, probabil ai si un personaj preferat dintre cei sase prieteni celebri – Rachel, Phoebe, Monica, Joey, Chandler si Ross. Iar personajul tau preferat poate spune multe despre tine si personalitatea ta.

Rachel Green

In cazul in care Rachel Green este preferata ta, esti o persoana ambitioasa si independenta. Esti convinsa ca meriti lucrurile pe care ti le doresti si nu te temi sa lupti pentru visurile tale. Uneori poti fi putin egocentrista, dar asta pentru ca ai fost subestimata de-a lungul vietii tale. Esti obisnuita sa fii cel mai mare sustinator al tau, pentru ca adesea nu ai avut pe cineva care sa te sustina cu adevarat. Iar asta inseamna sa te pui pe tine pe primul loc.

Mesajul emotionat pe care Jennifer Aniston l-a primit de la Matthew Perry cand erau colegi in „Friends”

Joey Tribbiani

Daca Joey este preferatul tau, esti o persoana amuzanta si relaxata. Uneori poti fi putin imatura, dar acesta ar putea fi, de fapt, unul dintre punctele tale forte. Nu iti este teama sa te expui si sa fii tu insati, chiar daca asta inseamna ca uneori sa te pui in situatii jenante. Dar consideri ca totul face parte din „joc”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Friends (@friends)

Phoebe Buffay

Daca Phoebe este personajul tau favorit, esti un spirit liber. La fel ca Phoebe, standardele sociale nu sunt o prioritate pentru tine. Iti traiesti viata asa cum vrei si nu iti pasa ce cred ceilalti despre tine. Iti accepti ciudateniile, calitatile si defectele cu mult curaj si nu simti nevoia sa dai explicatii sau sa-ti ceri scuze pentru felul in care esti. Curajul tau este, fara indoiala, de admirat!

Jennifer Aniston spune ca noua generatie de tineri nu agreeaza serialul „Friends”: „Li se pare jignitor”

Ross Geller

In cazul in care Ross este preferatul tau din serialul „Friends”, inseamna ca esti o persoana foarte inteligenta, dar uneori acest lucru poate fi in dezavantajul tau. Pentru ca ai o minte atat de analitica si concentrata pe detalii, poti sa te gandesti in exces la diverse lucruri si sa devii anxioasa, in special cand vine vorba de relatii. Iti este ceva mai dificil sa ai incredere in altii si poti trage concluzii pripite. Dar pana la urma, anxietatea in cazul tau provine din faptul ca iti pasa prea mult si pui suflet in tot ce faci.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Friends (@friends)

Monica Geller

Daca Monica este personajul pe care il indragesti cel mai mult, acest lucru spune despre tine ca rezonezi cu perfectionismul ei si firea ei obsesiva. Esti o persoana foarte organizata, adesea exagerat de organizata. Desi tendinta ta anxioasa poate fi coplesitoare pentru tine si cei din jur, poate fi in acelasi timp si superputerea ta – este acel ceva ca iti ofera tenacitate si o perseverenta de invidiat. Esti intotdeauna alaturi de oamenii dragi si ii sustii cat poti de bine. Oricine ar fi norocos sa aiba un prieten ca tine.

6 sfaturi de cariera de la fiecare personaj principal din serialul Friends

Chandler Bing

Nu in ultimul rand, daca Chandler este favoritul tau, folosesti umorul ca pe un mecanism de aparare si gestionare a durerii. Apelezi la glume pentru a te proteja si a evita sa te simti vulnerabila. Dureaza mult timp ca sa te deschizi cu adevarat in fata oamenilor. Cu toate acestea, desi ai tendinta de a te izola, esti o persoana extrem de iubitoare si loiala cu persoanele care ti-au castigat increderea.

Foto: Instagram/Friends