Cele doua Eclipse din octombrie 2024 vor aduce noroc in dragoste pentru trei zodii

1
De Cristiana Astefanoaiei
29 sept. 2024

Suntem in plin sezon al eclipselor, iar cele doua evenimente care urmeaza vor avea un impact profund in sectorul amoros.

Aceste doua eclipse din octombrie 2024 sunt speciale pentru ca una este de soare si alta este de luna, pe axa Berbec-Balanta. Aceste zodii sunt complet opuse, asadar vom avea parte de doua influente diferite, dar complementare.

Eclipsa de Soare din 2 octombrie va avea loc in semnul Balantei, un semn guvernat de planeta Venus, asociata cu iubirea, frumusetea si armonia. Balanta simbolizeaza parteneriatul si dorinta de echilibru in relatii. In aceasta perioada, multi oameni vor simti nevoia de a-si analiza relatiile de cuplu, de a evalua daca acestea le aduc pace si satisfactie sau, dimpotriva, sunt surse de tensiune. Pentru cei singuri, eclipsele solare in semne de aer, cum este Balanta, sunt adesea momente propice pentru a intalni persoane noi care le pot transforma complet viata.

Eclipsa partiala de Luna din 17-18 octombrie in Berbec va avea un impact profund asupra vietii emotionale, deoarece Luna reprezinta lumea noastra interioara, sentimentele si subconstientul. O eclipsa de Luna evidentiaza lucrurile care au fost ascunse sau neglijate si aduce o oportunitate de a elibera emotii stagnante sau blocaje emotionale. Este un moment al adevarului, cand tot ceea ce nu a functionat bine in relatiile noastre iese la lumina, oferindu-ne un sentiment eliberator.

Cele doua Eclipse din octombrie 2024 vin cu fericire pentru trei zodii

Desi toate zodiile vor resimti influenta acestor eclipse, trei dintre ele vor beneficia de o adevarata explozie de noroc in dragoste. Vor experimenta transformari pozitive in relatiile lor si vor atrage noi oportunitati romantice.

Balanta

Fiind semnul in care are loc eclipsa de Soare din 2 octombrie, va simti din plin efectele binefacatoare ale acestui fenomen. Pentru nativii Balanta, aceasta eclipsa poate aduce un nou inceput major in dragoste. Energia eclipselor vine cu multa claritate, necesara pentru a echilibra toate aspectele vietii emotionale. Daca au trecut prin perioade de confuzie sau nesiguranta in relatii, acum este momentul in care se poate intrezari luminita de la capatul tunelui. Cei singuri vor avea mari sanse sa intalneasca pe cineva special, iar cei aflati in relatii vor putea trece la un nou nivel de angajament si intimitate.

Sagetator

Este un moment de trezire emotionala. In timp ce eclipsa de Soare ii va ajuta pe acesti nativi sa clarifice ce isi doresc cu adevarat intr-o relatie, eclipsa de Luna le va oferi ocazia sa renunte la atasamentele vechi si sa se deschida spre noi experiente. Apare o mare pasiune in amor. Aceasta perioada aduce o reinnoire a pasiunii si a conexiunii cu partenerul lor. Nativii singuri au noroc si intalnirile romantice se vor dovedi a fi inceputurile unor povesti de dragoste pentru vesnicie.

5 zodii vor fi preferatele Universului in a doua jumatate a anului 2024

Capricorn

Pentru acesti nativi, e foarte importanta a doua eclipsa a lunii octombrie, cea partiala de luna plina, care are loc in zodia Berbec. Aceasta va fi pozitionata in Casa a patra pe harta Capricornului, cea asociata cu familia si radacinile, locuinta, viata domestica, fundamentele emotionale si securitatea interioara. Vine multa stabilitate. Vorbim si despre confortul din relatie. Se linistesc apele, dupa perioade mai dificile. Capricornii vor iubi mai mult si mai dedicat. Cei singuri sunt chiar mai avantajati, pentru ca sunt mari sanse sa-si gaseasca sufletul pereche, alaturi de care vor ramane pentru totdeauna.

Foto: depositphotos.com