5 cele mai bune uleiuri de buze pe care le-am incercat in 2024

1
De Teodora Tirca
26 sept. 2024

Buzele hidratate si lucioase vor fi mereu in voga, iar anul acesta uleiurile de buze au fost foarte populare. Daca nu stii pe care sa-l alegi, iti ofer cateva sugestii.

Desi e greu sa dai gres cu un ulei de buze, au fost cateva care nu mi-au placut. Cele care sunt atat de uleioase incat depasesc suprafata buzelor si se intind spre barbie sau imi „dizolva” ciudat creionul de buze nu se afla printre preferatele mele. Chiar daca folosim cuvantul „ulei”, atunci cand vine vorba despre aplicarea pe buze trebuie sa luam in considerare texturi mai elegante si mai lejere, pentru ca altfel nu vor fi usor de purtat. Pentru mine, cele mai apetisante si usor de purtat au fost formulele hibrid, adica cele intre gel si ulei – mi s-au parut mai glossy, mai confortabile si chiar mai hidratante. Imi plac si formulele care aduc un pic de culoare sau particule stralucitoare.

1. Milani Lip Oil Fruit Fetish

Carousel slide

nuanta Honey Fig, 55,99 lei, pinkpanda.ro

Uleiurile de buze de la Milani au fost probabil preferatele mele anul acesta. Au o textura extrem de lejera, sunt foarte hidratanta si arata apetisant pe buze. Au doar un strop de culoare, atat cat trebuie, miros delicios si au un gust placut – ceea ce nu pot spune despre toate uleiurile de buze. Nuanta Honey Fig este un nude miere subtil, care se potriveste cu orice ton al pielii.

Daca iti doresti ingrijire si hidratare pe langa efectul estetic, dar nu vrei un produs greoi sau lipicios, acesta este castigatorul. Are si un pret decent.

2. Fenty Beauty Gloss Bomb Oil

nuanta $uperfine $uga, 130 lei, sephora.ro

Am incercat si uleiul lor de buze din linia de skincare – este foarte hidratant, un ulei de buze clasic care face ceea ce promite. Dar imi place mai mult acesta in editie limitata – Gloss Bomb Oil – pentru ca e mai spectaculos. Este extrem de glossy si are microparticule stralucitoare care reflecta lumina in cel mai frumos mod. Face buzele sa para mai voluminoase si adauga un plus de hidratare.

3. Rimmel Oh My Gloss! Lip Oil

Pret special 50 lei, notino.ro

Uleiul de buze de la Rimmel este imbogatit cu ingrediente hidratante si emoliente care netezesc suprafata buzelor, ajutandu-te sa scapi de acele linii cauzate de uscaciune. Buzele vor parea mai pline si mai sanatoase, iar culoarea subtila de roz va conferi prospetime chipului. Daca ai mereu buze uscate iti recomand acest produs, pentru ca se simte minunat si arata incredibil.

4. essence Hydra Kiss Lip Oil

Pret special 12 lei, notino.ro

Acesta este printre cele mai accesibile uleiuri de buze pe care le-am incercat, dar este totodata unul dintre cele mai bune. Are o textura extrem de lejera, e o placere sa-l folosesc datorita aplicatorului urias, care acopera imediat suprafata buzelor, hidrateaza si netezeste. Ofera o culoare subtila in functie de nuanta pe care o alegi.

5. Summer Fridays Huile à lèvres Rêve

Nuanta Mauve, 160 lei, sephora.ro

Nu vei da gres cu uleiurile de buze de la Summer Fridays daca vrei o textura eleganta, luxoasa. Hidrateaza si repara eficient in timp ce iti ofera buze apetisante si „pline”. Nuantele sunt superbe, preferata mea este Mauve.

Foto: Instagram/@valentinacabassi