Imagini rare cu Bruce Willis, la doi ani dupa ce a primit diagnosticul de dementa

1

Actorul nu a mai aparut in public in ultimii ani.

S-a retras din actorie in 2022, dupa ce au aparut semnele de afazie, o afectiune care i-a redus capacitatea de a vorbi. Ulterior, simptomele s-au agravat si Bruce Willis a fost diagnosticat cu dementa frontotemporala in februarie 2023.

Cele mai recente fotografii cu Bruce Willis arata cat de mult l-a afectat boala

Starul din „Pulp Fiction” si „Die Hard” a fost surprins, pe 21 septembrie, in masina sa, pe scaunul pasagerului. In imaginile publicate de Daily Mail, actorul este imbracat intr-o jacheta albastra cu fermoar, purtata peste un tricou cu dungi. Bruce Willis pare ca se afla intr-o stare de confuzie si nemultumire, privind in departare cu o expresie mirata, in timp ce sta in vehicul cu geamul coborat.

Demi Moore il viziteaza tot mai des pe fostul ei sot

Din fericire, Bruce Willis nu este singur in lupta cu dementa. Demi Moore ii este alaturi, desi s-au despartit in urma cu mai bine de 25 de ani. Actrita a vorbit recent despre starea de sanatate a actorului, intr-un interviu la CBS Sunday Morning.

„Avand in vedere circumstantele, este stabil. Cand sunt in L.A., merg la el in fiecare saptamana si pretuiesc foarte mult timpul pe care il petrecem impreuna”, a marturisit Demi Moore.

Pentru familia lor, aceasta lovitura a reprezentat o lectie de viata: „Cel mai important lucru este nu ramanem atasati de cum era el in trecut, ci sa intelegem punctul in care se afla acum”. Ea a completat ca incearca sa gaseasca bucuria si iubirea in momentul prezent.

Demi Moore si Bruce Willis, o familie fericita si dupa divort: Fiica lor a publicat o imagine adorabila cu cele doua staruri

@cbssundaymorning Demi Moore shares how she regularly visits Bruce Willis, who is her ex-husband and the father of their three daughters. She emphasizes the importance of accepting his current condition with dementia and finding joy in the time they spend together. #demimoore #brucewillis #health #news ♬ original sound – CBS Sunday Morning

Fiica lui Bruce Willis a facut declaratii emotionante

Tallulah Willis a aparut la emisiunea „Today Show” in urma cu putin timp si a transmis, de asemenea, un mesaj despre starea tatalui sau.

„Este stabil, ceea ce in aceasta situatie este bine, dar insa este greu pentru noi. Sunt zile dureroase, dar exista multa dragoste intre noi. Cred ca este foarte mandru de mine”, a povestit ea.

@todayshow #TallulahWillis shared an update on her dad, #BruceWillis, amid his ongoing health battle. “There’s painful days, but there’s so much love.” #TODAYShow ♬ original sound – TODAY Show

Ea a completat ca atat surorile sale, fiicele lui Demi Moore, Rumer si Scout, cat si surorile ei vitregi mai mici, Mabel si Evelyn, ai mamei vitrege Emma Heming, ii sunt alaturi. In urma cu cateva luni, cand in America a fost sarbatorita „Ziua Tatalui”, Demi Moore a impartasit pe Instagram imagini cu Bruce Willis in diferite ipostaze, alaturi de copiii lor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

De asemenea, la inceputul anului, Tallulah Willis a implinit 30 de ani si a sarbatorit alaturi de cei doi parinti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Faima lui Bruce Willis luat amploare in 1988 odata cu rolul din „Die Hard” (Greu de ucis), care l-a consacrat ca un superstar al filmelor de actiune. Pe parcursul anilor ’90, a cunoscut celebritatea, cu roluri principale in filmele de succes „Pulp Fiction” (1994), „The Fifth Element” (1997) si „Armageddon” (1998).

Foto: Instagram/Emma Heming Willis