5 vedete care nu se tem sa distribuie fotografii in care nu poarta machiaj

1
De Alice Papuc
18 oct. 2024

Aceasta practica este deja extrem de indragita de urmaritorii de pe Instagram.

Deoarece suntem obisnuite sa le vedem pe covorul rosu, cu un machiaj impecabil si o tinuta demna de admirat, ajungem sa uitam ca si vedetele noastre preferate sunt oameni ca noi. Oricat de mult succes ar avea, chiar si vedetele se trezesc uneori si aleg un look relaxat si natural. Mai mult decat atat, celebritati precum Selena Gomez, Kristin Davis si multe altele aleg sa impartaseasca aceste momente pe retelele de socializare cu urmaritorii lor. Iata 5 vedete care aleg naturaletea, in detrimentul filtrelor de pe Instagram!

Kristin Davis

“Si uite asa…” Kristin Davis nu se teme sa impartaseasca fotografii naturale, cu un look relaxat, look pe care publicul ei il adora. “Minunata”; “Frumoasa” ; “Te ador”, sunt doar cateva dintre comentariile primite de iubita actrita de la cei care o urmaresc.

Instagram/@iamkristindavis

Lili Reinhart

Dupa ce s-a luptat cu acneea timp de mai bine de un deceniu, Lili Reinhart a facut in sfarsit pace cu pielea ei. In octombrie 2023, vedeta din serialul „Riverdale” a impartasit o serie de selfie-uri fara machiaj, in care se vedea cu ochiul liber cat de luminos si sanatos este tenul ei.

„De la varsta de 12 ani m-am luptat cu acneea,” a scris ea in descrierea fotografiilor. „Pielea mea a suferit eruptii constante, hiperpigmentare, roseata si cicatrici. Acesta este tenul meu acum, fara machiaj si fara filtru.” Astfel, Lili demonstreaza inca o data ca iubirea de sine si perseverenta dau roade.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lili Reinhart (@lilireinhart)

Selena Gomez

In martie 2024, actrita din serialul „Only Murders in the Building” si fondatoarea brandului de succes Rare Beauty a postat un selfie cat se poate de natural, fara filtre si machiaj, pe Instagram Story. Cu parul aranjat lejer si imbracata intr-un halat gri, ea a pozat jucaus facand cu ochiul. Toata aceasta naturalete a ajutat-o sa se apropie si mai mult de public, fiind cea ma urmarita femeie de pe Instagram.

Instagram/@selenagomez

Ariana Grande

Nici Ariana Grande nu s-a temut sa isi arate tenul complet nemachiat intr-un story de pe Instagram. Fotografia facea parte dintr-un material de tipul “before and after” pentru brand-ul sau R.E.M. Beauty. Frumoasa cantareata s-a surprins intr-o ipostaza cat se poate de lejera, afisand un zambet timid si avand o cana de cafea in mana.

Instagram/@arianagrande

Kyle Richards

Dupa ce si-a realizat cateva proceduri cosmetice la care visa de mult, Kyle Richards a distribuit pe Instagram o fotografie nemachiata, in care arata cat de multa incredere in ea i-au dat aceste proceduri. “Am avut mereu sprancene dese, dar nu erau simetrice (surori, nu gemene). Chiar si cand nu ma machiam, tot le umpleam putin si puneam ceva pe buze. Acum pot sari peste acest pas 😊.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kyle Richards (@kylerichards18)

Foto: Instagram/@arianagrande