3 tinute pe care sa le porti la o intalnire romantica toamna

1

Este sezonul perfect pentru a aborda stilul feminin in outfiturile tale.

Imagineaza-ti o intalnire romantica, intr-un parc sau la o cafenea, in timp ce admirati dansul frunzelor ruginii in bataia soarelui de toamna. Vantul sufla usor si voi va tineti de mana, indragostiti. Porti o tinuta romantica, dar creativa, pentru ca iti doresti sa nu-ti fie frig si totusi sa arati impecabil.

Inspira-te din propunerile noastre pentru urmatoarea ta intalnire romantica si vei avea un look desavarsit.

Tinuta all black de toamna

Intotdeauna mergi la sigur cu acest outfit. Daca vara ai purtat culori deschise si imprimeuri, acum te poti intoarce la un stil mai elegant. O rochie simpla, dresuri negre, cizme cu toc pana la genunchi si, daca e racoare, un trench sau un palton vor forma o tinuta cu care poti pleca de la birou direct la o intalnire romantica.

@robynpridmore Day 6 is giving autumn date night 🖤🍂 boots are @CUCCOO 15% off with ITGIRL97 AD #cuccooitgirlseason #falloutfits #autumnfashion ♬ greedy – Tate McRae

Rochie mini, RESERVED, 129,99 lei

Daca intalnirea are loc seara, opteaza pentru o rochie neagra dintr-un material mai fin, drapata, pentru un plus de eleganta.

Rochie Josephine neagra, AMALIN, 890,00 lei

Cizme cu toc subtire, ZARA, 279,90 lei

Palton cu doua randuri de nasturi, MOHITO, 269,99 lei

Tinuta casual pentru o intalnire romantica

Daca iesi cu iubitul sau mergi la o prima intalnire pe timp de zi, opteaza pentru un stil relaxat. Poti purta chiar si jeansi cu un tricou, iar cu accesoriile potrivite vei crea o tinuta stilata. Iar daca vrei sa ai un punct de pornire pentru o discutie interesanta, opteaza pentru un tricou cu imprimeu din colectia AMALIN. Propunerea noastra e tricoul EMOTIONALLY AVAILABLE, ca sa fie cat mai limpede mesajul pe care il transmiti partenerului tau 🙂

@tinasomnia how to style a basic outfit wearing a white t-shirt🤍 #basicfit #basicoutfitideas #basicoutfits #elevatedbasics #elevatedoutfits #whiteshirt #howtolookputtogether ♬ Originalton – tinasomnia

Poarta un tricou simplu, cu mesaj imprimat, impreuna cu o fusta feminina cu pliseuri si pantofi cu toc pentru un look romantic. Avantajul unei astfel de tinute este ca poti sa o porti si la birou, mai ales daca optezi pentru o pereche de balerini si schimbi seara doar pantofii.

Tricou alb din bumbac organic cu imprimeu de catifea EMOTIONALLY AVAILABLE, AMALIN, 255 lei

Tricou negru din bumbac organic cu imprimeu de catifea HEALING HAPPENS BY FEELING, AMALIN, 255,00 lei

Acest gen de tricou se potriveste si cu blugi si botine, ca in video-ul de mai sus.

Wide High Jeans, H&M, 127,99 lei

Botine cu varful ascutit, H&M, 199,99 lei

Tinuta romantica de seara all white

Daca intalnirea romantica are loc seara, la cina, poti sa alegi un look feminin. Albul exprima eleganta si puritate, este discret, dar atrage admiratia in acelasi timp.

Rochie mini din tesatura tip tricot, ZARA, 129,90 lei

Palton alb Bershka, ZALANDO, 279,90 lei

Pantofi din piele, cu toc kitten, RESERVED, 259,99 lei

Foto: Instagram/@elen_sheva