Horoscopul saptamanii 30 septembrie – 6 octombrie 2024. Ziua de miercuri e de neuitat pentru Balanta si Pesti

1
De Cristiana Astefanoaiei
30 sept. 2024

Este o perioada cu multa energie benefica, asa ca vin vesti minunate pentru majoritatea zodiilor.

Horoscopul saptamanii incepe cu o aliniere cosmica interesanta: Soarele face o cuadratura cu Mercur in Balanta pe 30 septembrie si 1 octombrie. Acest lucru inseamna calm, echilibru si armonie. Dar nu dureaza mult. Miercuri, eclipsa de soare care are loc tot in Balanta, in acelasi timp cu luna plina in acelasi semn, aduce schimbari importante. Este un moment de renastere si reinnoire. Universul vrea sa ne atingem cel mai inalt potential, motiv pentru care ne scoate din zona de confort.

Cele doua Eclipse din octombrie 2024 vor aduce noroc in dragoste pentru trei zodii

Agitatia cosmica nu se opreste, ci continua cu un trigon intre Venus in Scorpion si Saturn in Pesti (4 octombrie) si o conjunctie Luna-Venus in Scorpion, pe 5. Acestea pot sa aduca mare noroc la bani si in dragoste.

Ultima zi a saptamanii vine cu un aspect special: Mercur in Balanta – Marte in Rac. Emotiile vor fi transpuse in cuvinte. Un moment bun si pentru declaratii frumoase, dar si pentru exprimarea frustrarilor. Conflictele se rezolva usor acum.

Sa vedem ce aduc toate aceste evenimente astrologice pentru zodia ta, in horoscopul saptamanii!

Berbec

Saptamana incepe cu dorinta de a-ti gasi echilibrul. Eclipsa de soare in Balanta iti va provoca viata personala si profesionala. E posibil sa ai ocazia de a semna un contract pentru o lunga perioada. Pregateste-te pentru schimbari neasteptate, dar benefice. Trigonul Venus-Saturn te poate ajuta sa atragi norocul in dragoste sau finante.

Taur

Cuadratura dintre Soare si Mercur din primele zile ale saptamanii aduce armonie in relatiile personale. In general, atmosfera cosmica este favorabila evolutiei. Primesti oportunitati inedite in zona carierei, poate chiar mai mult decat visai. Profita de trigonul dintre Venus si Saturn pentru a-ti imbunatati situatia financiara. In weekend, foloseste cuvintele cu grija pentru a evita eventualele neintelegeri.

Gemeni

Ai o saptamana fantastica! Cu guvernatorul tau, Mercur, in Balanta, vei gasi usor cuvintele potrivite pentru a comunica eficient. Eclipsa de soare aduce schimbari in viata ta sociala. Vei dori sa petreci mai mult timp in preajma unor persoane de la care simti ca ai ce invata. Este o perioada in care vin multe schimbari mai ales in interiorul tau. Se naste o noua perspectiva, una care te va ajuta sa cresti.

Rac

S-ar putea sa te simti mai sensibila pana joi. Eclipsa de soare in Balanta te va provoca sa iti reevaluezi prioritatile, o schimbare este esentiala pentru evolutia ta emotionala. In weekend, cuadratura Mercur-Marte iti va testa rabdarea. Daca simti ca iti pierzi echilibrul, nu ezita sa apelezi la sprijinul unei persoane apropiate. Ai grija la sanatatea ta, mai ales in zona gatului si a plamanilor.

Leu

Este o saptamana exact pe placul tau! Multa agitatie, schimbare, entuziasm. Planurile facute la inceputul anului pot fi duse acum la bun sfarsit. De asemenea, apare ocazia unei negocieri legate de viitorul tau profesional sau pentru educatia ta. Poti sa incepi o scoala sau un curs de specializare. Trigonul dintre Venus si Saturn aduce sambata vesti bune pe plan financiar si in dragoste.

Fecioara

Universul lucreaza in favoarea ta si poti sa vezi deja rezultatele. Primesti, complet neasteptat, o suma de bani care te ajuta sa-ti rezolvi o problema. Sau ai parte de sprijin de la o persoana neasteptata. Vor fi intamplari care iti dau putin viata peste cap, dar in cel mai bun mod posibil. Bucura-te de aceasta saptamana in care esti avantajata pe toate planurile.

Balanta

Esti in centrul acestei saptamani agitate! Cu cuadratura Soare-Mercur, inceputul ei este destul de calm, dar eclipsa de soare te scoate din zona de confort. Este momentul sa lasi trecutul in urma. Fie ca vrei sau nu, acum este sansa ta de a porni pe un drum nou. Demisii, renegocieri de contracte sau promovari, toate sunt posibile in urmatoarele zile. In unele cazuri, daca nu vine promovarea, demisia e solutia. Nu te teme, noi oportunitati asteapta chiar dupa colt.

Scorpion

Cu Venus si Luna in semnul tau, totul este despre pasiune. Atat in iubire, cat si in orice alt aspect al vietii tale din horoscopul saptamanii. Traiesti totul la intensitate maxima si ai un entuziasm ce te face sa muti si muntii din loc. Ai idei bune, asa ca pune-le in aplicare si lasa Universul sa lucreze pentru tine.

Sagetator

Este perioada distractiei si a petrecerilor pentru tine. Vrei sa fii inconjurata de oameni, te incarci cu energie cand esti in cercul tau de prieteni. Apar multe ocazii de a sarbatori si a te simti bine. Nu neglija totusi munca, pentru ca apar unele schimbari si trebuie sa le prinzi din mers.

Capricorn

Este o saptamana destul de linistita. Este avantajat sectorul comunicarii, asa ca vei purta discutii importante. Spune acum tot ce ai pe suflet. La munca ai parte de o perioada destul de aglomerata si e posibil sa apara epuizarea. E recomandat sa te odihnesti si sa fii mai atenta la sanatate, mai ales daca ai neglijat acest aspect in ultima perioada.

Varsator

Eclipsa de soare aduce schimbari in viata ta profesionala. Nu te teme! Ele sunt menite sa te ajute sa-ti atingi potentialul. Poate ca acum nu pare chiar asa. E posibil sa fii scoasa cu forta din zona ta de confort. Poate primesti noi sarcini la serviciu, care te nemultumesc. Poate ca ai senzatia ca cineva iti pune bete in roate. Ce inseamna, de fapt, aceste lucruri pentru tine? Poate ar fi bine sa simti directia. Totusi, ai rabdare si gandeste-te bine inainte de a lua decizii.

Pesti

Cel mai avantajat sector in horoscopul saptamanii este cel financiar. Abundenta vine catre tine si e recomandat sa fii pregatita pentru a o primi. Daca nu tii ochii bine deschisi, e posibil sa ratezi unele oportunitati. Nu le lasa sa treaca pe langa tine, fii atenta la discutiile la care participi sau chiar la unele propuneri in care nu ai incredere de la inceput. E posibil sa fii surprinsa.

Foto: Freepik.com