Ce nuanta de brunet ti se potriveste, in functie de tonul pielii tale

1
De Teodora Tirca
3 oct. 2024

Daca simti ca lipseste ceva atunci cand te privesti in oglinda, poate ca nuanta de brunet pe care ai ales-o nu e cea mai potrivita pentru trasaturile tale.

Poate multi oameni ma vor contrazice, dar parul brunet nu mi se pare deloc plictisitor. E atat de bogat si armonios, echilibreaza trasaturile si i se potriveste aproape oricui. Nu m-ai putea convinge niciodata sa devin blonda, oricat de trendy ar fi, pentru ca brunetul este culoarea care mi se potriveste cel mai bine.

Dar diferite nuante de brunet pot face o diferenta enorma in felul in care arati. Unele scot in evidenta nuantele calde din ochii tai si iti fac pielea sa para mai luminoasa, in timp ce altele iti accentueaza cearcanele. Da, si parul brunet poate avea diferite tonuri, iar unele dintre ele te vor avantaja mai mult decat altele. Hairstylistul Nick Arrojo a dezvaluit pentru publicatia InStyle ce nuanta de brunet ti se potriveste in functie de tonul pielii tale.

Subton masliniu – brunet ciocolatiu

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ❀SG Fan Page ❀ (@selenagomez___rare)

Tonurile maslinii sunt considerate calde sau chiar neutre. In aceste cazuri, venele de la incheietura au de obicei o tenta de verde. Pentru un ten precum cel al Selenei Gomez, hairstylistul Arrojo sugereaza un maro ciocolata bogat, care sa creeze contrast cu nuanta pielii.

Subton cald – Maro ciocolatiu deschis

Daca ai subton cald, cel mai probabil bijuteriile aurii te avantajeaza mai mult decat cele argintii. Arrojo spune ca o nuanta de maro ciocolatiu deschis ii va aduce echilibrul perfect pielii tale, iar Emily Ratajkowski stie asta.

Subton neutru – Castaniu cu suvite mai deschise

Penelope Cruz are un subton neutru si poarta adesea nuante de castaniu, insa le „indulceste” cu suvite mai deschise, caramel. Sunt discrete, dar fac o mare diferenta. Astfel ai un echilibru intre nuantele calde si reci, iar tenul tau devine mai luminos, mai uniform, in timp ce culoarea ochilor este evidentiata.

Subton rece – Castaniu cenusiu

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Doğukan Deniz (@dogukandeniz)

Castaniul neutru este perfect daca ai un subton rece. Gandeste-te la Bella Hadid – pe ea am vazut-o purtand cel mai des un brunet fumuriu care ii vine perfect. Vei crea un contrast atragator, care iti va pune in valoare trasaturile.

Foto: Instagram/@ishikasharma