Horoscopul dragostei pentru saptamana 7-13 octombrie 2024. Racii au conflicte in relatie, iar Pestii cunosc iubirea adevarata

1

Este spectacol pe cer! Tranzite, conjunctii, retrogradari; aceasta saptamana le are pe toate. Influenta astrologica asupra relatiilor si sentimentelor noastre este una extrem de puternica.

In primul rand, trebuie sa tinem cont ca horoscopul dragostei este dominat de tranzite in Balanta si Scorpion (aici se afla Venus – planeta iubirii si a relatiilor). Acest lucru inseamna ca vom trece de la armonie la pasiune, de la echilibru la emotii puternice. Orice este posibil in acest inceput de octombrie.

Saptamana incepe sub influenta unui eveniment de duminica noapte: Mercur in Balanta in cuadratura cu Marte in Rac. Acest lucru inseamna ca vom vorbi mai mult despre sentimentele noastre si vom putea sa ne deschidem inimile in fata partenerilor. In acelasi timp avem si trigon Mercur-Jupiter, un aspect extraordinar de favorabil, mai ales pentru semnele de aer. Ne ajuta sa luam decizii si sa gasim solutii intelepte in iubire.

Cele mai importante evenimente din horoscopul dragostei au loc, insa, miercuri si vineri. Pe 9 octombrie, Jupiter incepe mersul retrograd in Gemeni. Urmeaza o perioada, pana in februarie, de introspectie si analiza. Acum vom intelege mai bine de ce am luat anumite decizii in trecut si ce urmari au avut acestea in relatii. Pot avea loc si impacari.

Pe 11 octombrie Pluto revine in mers direct in Capricorn, indreptandu-se spre Varsator. Acest aspect e important pentru nativii singuri, pentru ca va deschide noi oportunitati de intalniri. Apar persoane noi in vietile noastre si se pot lega relatii.

Saptamana se incheie cu o puternica influenta a lui Mercur, care realizeaza o conjunctie cu Pluto, chiar inainte de a schimba semnul si a ajunge in Scorpion. Astfel, zilele de sambata si duminica vor fi pline de revelatii amoroase. Certuri si impacari, regasiri si promisiuni, toate acestea vor defini weekendul. Ar fi bine sa ne pregatim sa traim intens.

Acestea fiind zise, sa vedem predictiile saptamanii in amor pentru fiecare zodie in parte.

Berbec

Atat Marte cat si Venus iti avantajeaza sectorul relational. Ai parte de buna intelegere cu oricine, de la colegi, parinti, frati, pana la iubit sau sot. De altfel, in caminul conjugal va fi mai multa armonie decat a fost in tot anul 2024. Acest lucru va aduce si o conexiune buna in plan sexual.

Daca esti singura, e foarte posibil sa te indragostesti. Pregateste-te, pentru ca ar putea fi chiar sufletul tau pereche!

Taur

Guvernatoarea ta, Venus, e intr-o dispozitie foarte jucausa in saptamana 7-13 octombrie. Acest lucru inseamna ca te face sa ai mai multa incredere in tine, iti ofera sex-appeal si o stare generala foarte romantica. Savureaza din plin clipele cu partenerul tau si profita de momentele in doi pentru a va reconecta la nivel emotional si intim.

Daca nu esti intr-o relatie, e momentul sa incepi una. Traumele si bagajele emotionale din trecut se vor simti mai usoare acum si poti sa iti deschizi inima catre o noua iubire.

Gemeni

Cel mai important eveniment al saptamanii pentru semnul tau este retrogradarea lui Jupiter. S-ar putea ca de miercuri sa vrei sa te izolezi, sa petreci mai mult timp in singuratate. Acest lucru ar putea sa duca la anumite conflicte in relatia ta si e important sa vorbesti deschis cu partenerul. Spre final de saptamana, atmosfera va fi ceva mai calma.

Daca nu esti impreuna cu cineva, e o perioada mai bizara pentru sufletul tau. E posibil sa te gandesti mai mult la fosti iubiti sau la persoane din trecutul tau cu care ai dori sa reiei legatura. Nu e indicat sa faci acest lucru, pentru ca e un impuls de moment.

Rac

Este o saptamana interesanta in planul sentimentelor. Daca esti intr-o relatie, s-ar putea sa treci de la agonie la extaz. In primele zile e posibil sa fii geloasa si nemultumita de atitudinea partenerului tau. Apar conflicte si e recomandata rabdarea. Totusi, de indata ce Pluto revine in mers direct, vei privi situatia dintr-o perspectiva noua si vei gasi solutii creative prin care sa rezolvi problemele de cuplu.

Daca esti singura, fii atenta la o persoana care s-a apropiat de tine in ultima perioada. Ar putea fi un barbat atragator, dar se va dovedi a fi nepotrivit pentru tine.

Leu

Ai ocazia sa faci un pas inapoi pentru a vedea imaginea de ansamblu. Astrele iti ofera cateva momente de respiro in care sa te prioritizezi. Care sunt acele sectoare ale vietii unde ai vrea sa lucrezi mai mult? Daca este vorba despre zona iubirii si a romantismului, acum ai putea sa faci pasi pentru imbunatatirea conexiunii dintre tine si partenerul tau. Comunicarea este importanta, inclusiv in alte relatii, precum cele de familie sau cu prietenii.

Daca nu esti impreuna cu cineva, considera-te norocoasa. Poti sa intalnesti un barbat special, care te va face sa plutesti in al noualea cer.

Fecioara

Intreaga saptamana e dominata de energia guvernatorului tau Mercur. In mod firesc, esti cea care simte cel mai mult impactul tranzitelor sale, mai ales in zona iubirii si a romantismului pe harta ta. Incepi sa faci multe planuri pentru viitorul cuplului, esti creativa si ai multe idei despre cum sa petreceti mai mult timp impreuna. Acest lucru va sudeaza relatia, asa ca nu te teme sa fii indrazneata cand visezi!

Daca nu esti intr-o relatie, sunt mici sansele de a incepe una. Aceasta perioada e mai degraba favorabila consolidarii relatiilor de prietenie. Suna-ti amica pe care nu ai mai vazut-o de multa vreme si iesiti la o cafea. Cand iti hranesti conexiunile sociale, inima ta e fericita.

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2024. Gemenii si Varsatorii trec prin multa suferinta

Balanta

Aproape toate alinierile importante ale saptamanii se desfasoara in semnul tau: trigonul Venus-Marte, trigonul Mercur-Jupiter si conjunctia Mercur-Pluton. Acestea inseamna ca vei avea mult de munca. Trebuie sa depui multe eforturi pentru propria ta evolutie, dar si pentru stabilitatea relatiei tale amoroase. Apare o influenta manipulatoare din exterior. Poate fi o persoana toxica in viata ta, ce-ti pune bete in roate. Nu crede tot ce ti se zice si pastreaza-ti increderea in partenerul tau.

Daca esti singura, nu e cea mai buna perioada pentru a intra intr-o relatie, pentru ca astrele nu sunt favorabile cu acest sector al vietii tale.

Scorpion

Saptamana aceasta aduce o energie sexy si relatia ta se imbunatateste, mai ales in ceea ce priveste conexiunea intima dintre tine si partenerul tau. Cateva zile de vacanta romantica in doi ar fi binevenite acum. Daca nu se poate, organizati macar o cina la lumina lumanarii, cu muzica senzuala, si lasati lucrurile sa curga de la sine. Daca este cazul, aceasta perioada e una fertila si favorabila pentru a ramane insarcinata.

Daca nu esti intr-o relatie, senzualitatea de care dai dovada te va face atragatoare pentru barbati. Vor roi in jurul tau si ramane doar sa alegi cui vrei sa-i oferi inima.

Sagetator

Jupiter, planeta ta guvernatoare, se misca retrograd in sectorul relatiilor tale incepand de miercuri. Ce ai invatat de la ceilalti? Cum te-ai dezvoltat prin influenta lor? Ce fel de conversatii ti-au oferit lectii? Acum este momentul sa cresti, prin intermediul altora. Poti sa primesti mult ajutor de la iubitul tau pentru a te dezvolta profesional, de exemplu. Sau invers, de la un coleg sau sef de la munca vei avea parte de sprijin intr-o problema personala. E important sa fii atenta la ziua de duminica, pentru ca aduce un obstacol in viata ta amoroasa, dar nu e nimic ce nu poate fi rezolvat cu rabdare si comunicare.

Daca nu esti impreuna cu cineva, e o perioada buna pentru a lega o noua relatie, iar viitorul tau partener este mai aproape de tine decat ai crede.

Capricorn

Inceputul acestei saptamani este pur si simplu perfect. Nu se poate mai bine de atat. Marte, aflat in prezent in sectorul tau relational, se aliniaza frumos cu Venus, starnind focul in relatia ta. Te intelegi cu iubitul tau mai bine ca niciodata. E posibil sa vorbim si despre o cerere in casatorie sau vestea aparitiei unui copil. Incepand de joi, primesti vesti bune si in planul familiei, fiind vorba despre un eveniment pe care il asteptai de ceva vreme.

Daca esti singura, ai o energie irezistibila in aceasta perioada si esti un magnet pentru potentiali iubiti. Iesi la intalniri si profita de energia ta fermecatoare.

Varsator

Marti e cea mai buna zi din saptamana pentru tine, caci ai parte de o discutie importanta pentru viitorul relatiei tale. Alaturi de partenerul tau, ai putea sa iei o decizie importanta, ce iti aduce multa bucurie. E important sa comunicati deschis pentru a fi siguri ca sunteti pe aceeasi lungime de unda.

Daca esti singura, romantismul pluteste in aer si te bucuri de discutii incitante si flirturi incantatoare. Nu este neaparat un start pentru o noua relatie, dar acest lucru nu ar trebui sa te impiedice sa traiesti la maximum aceste clipe frumoase.

Pesti

Esti intr-o dispozitie extraordinar de romantica, iar evenimentele din aceasta saptamana iti aduc multa bucurie in suflet. Primesti vesti surpriza si ai parte de conversatii lungi si profunde cu partenerul tau, care vor duce relatia la alt nivel. Esti zodia castigatoare a saptamanii in sectorul iubirii.

Daca esti singura, pur si simplu radiezi! Esti atragatoare si senzuala, motiv pentru care poti sa intri intr-o aventura amoroasa care sa duca la o relatie pe termen lung. Esti aproape de dragostea ta adevarata.

Foto: depositphotos.com