4 curele stilate inspirate de tinutele Victoriei Beckham

1
De Alice Papuc
19 oct. 2024

Daca si tu adori stilul vestimentar afisat de Victoria Beckham, trebuie sa incerci aceste curele care iti vor duce tinutele la urmatorul nivel.

Stilul vestimentar impecabil afisat de Victoria Beckham nu inceteaza sa ma uimeasca nici macar cand vedeta alege sa poarte o tinuta cat se poate de normala, formata dintr-o pereche de blugi evazati si un tricou lejer. Pur si simplu, Victoria stie cum sa iasa in evidenta, iar acest lucru se intampla, de multe ori, si datorita accesoriilor rafinate pe care le poarta. De exemplu, in acest caz vedeta a ales sa poarte cureaua Victoria Beckham Jumbo Frame in nuanta navy, o curea extrem de apreciata in randul iubitoarelor de moda. Iar acest lucru chiar ma face sa acord mai multa atentie capitolului curele stilate.

Cureaua a devenit deja un best seller

Deja bine-cunoscuta in randul clientilor de lux, cureaua Frame a devenit rapid un produs best-seller pentru brand, mai ales dupa ce a castigat popularitate in urma lansarii documentarului Beckham de pe Netflix, unde Victoria a afisat frecvent aceasta curea din piele.

Cu un design elegant si o catarama discreta in forma literei „B”, nu e deloc greu de inteles de ce aceasta curea este atat de apreciata de pasionatele de moda. Chiar daca in prezent sunt la moda si curele mai extravagante, precum cele cu tinte sau lanturi, cureaua Frame de la brandul Victoriei Beckham se concentreaza pe un design elegant si atemporal. Cureaua poate fi achizitionata pentru pretul 1.300 de lei si este disponibila pe patru culori.

1.300 lei, victoriabeckham.com

Alternative budget friendly

Te inteleg daca te-ai indragostit de aceasta curea, dar nu iti doresti sa aloci acest buget doar pentru un accesoriu. Vestea buna este ca exista alternative mult mai prietenoase ca pret, pe care le gasesti disponibile chiar la noi in magazine.

Curea & Other Stories intr-o nuanta superba de maro coniac

Ce curea poate fi mai potrivita pentru toamna daca nu una intr-o nuanta superba de maro coniac? Confectionata dintr-o piele neteda si avand catarama aurie, aceasta curea va adauga un plus de stil oricarui outfit simplu.

Pret special 148,43 lei, About You

Curea Guess bordo cu accente elegante de auriu

O alta nuanta pe care o gasesc absolut superba pentru sezonul actual este chiar bordo-ul. Mi-ar placea sa port aceasta curea intr-un outfit all black care sa ma poarte cu gandul la Victoria Beckham, iar singura pata de culoare sa fie cureaua si un ruj intr-o nuanta similara.

159,90 lei, Answear

Curea minimalista din piele

Imi place si aceasta curea din piele, cu o catarama minimalista, care pare ca ar completa cu succes orice tinuta. Este disponibila atat pe negru cat si pe maro, iar pretul ei este cu adevarat unul accesibil.

69,99 lei, Reserved

Curea neagra Aldo

Si aceasta curea neagra de la Aldo mi se pare ca are o catarama suficient de discreta incat sa o pot integra intr-o multime de tinute si sa imi adauge un plus de stil, mai ales atunci cand optez pentru un outfit extrem de relaxat.

99 lei, Modivo

Foto: Instagram/@victoriabeckham