Trei carti romantice pe care le vei iubi daca ti-a placut „Nobody Wants This” de pe Netflix

1
De Cristiana Astefanoaiei
12 oct. 2024

Acest serial a urcat rapid in topurile Netflix internationale si a cucerit pe toata lumea.

Daca si tu ai savurat cele 10 episoade din Nobody Wants This, intelegi de ce a primit nota 8.1 pe IMDB. Seria este o combinatie relaxanta de umor, dragoste si rasturnari de situatie care te tine lipita de ecran. In rolul principal se afla Joanne – Kristen Bell (cunoscuta din Veronica Mars, The Good Place, Bad Moms) – o tanara realizatoare de podcasturi care nu reusesti sa-si gaseasca un partener, pentru ca le gaseste tuturor nod in papura. Totusi, se indragosteste de Noah, un rabin proaspat despartit, interpretat de Adam Brody (The O.C., Gilmore Girls, Jennifer’s Body), alaturi de care trece printr-o multime de situatii amuzante si romantice.

Netflix a dat lovitura cu „Nobody Wants This”. Urmeaza si sezonul 2?

Judecand dupa cat de bine a prins serialul, dar si pentru ca finalul lasa loc unor noi intamplari intre protagonisti, dar nu numai (vezi sora lui Joanne si fratele lui Noah), ne putem astepta la cel putin inca un sezon. Netflix inca nu a confirmat oficial acest lucru, dar expertii in cinematografie spun ca sigur aceasta productie va fi reinnoita.

 

View this post on Instagram
5 seriale de pe Netflix despre relatii, care te vor face sa-ti reconsideri viata intima=”background-color: #f4f4f4; flex-grow: 0; height: 12px; width: 16px; transform: translateY(-4px);”>

 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Cat astepti un nou sezon, citeste aceste trei carti romantice

Daca inca te gandesti la povestea de dragoste dintre Joanne si Noah, aceste romane sunt perfecte pentru tine, pentru ca te vor tine cu sufletul la gura—si te vor face sa suspini—asa cum a facut-o si Nobody Wants This.

„Cand in joc este este dragostea” de Elena Armas

Catalina Martín este o tanara spaniola care traieste si lucreaza in New York. Ea se afla intr-o situatie complicata, deoarece trebuie sa se intoarca in Spania pentru nunta surorii sale, iar familia ei asteapta ca ea sa vina insotita de un iubit. Problema este ca Catalina nu are un partener de viata si, in incercarea de a scapa de intrebarile incomode ale familiei si de a evita sa se simta rusinata in fata fostului ei iubit, decide sa-si gaseasca un iubit fals.

Acest rol este preluat de Aaron Blackford, un coleg de munca enigmatic si aparent rece, care se ofera sa joace rolul de iubit fals pentru a o ajuta pe Catalina. Pe parcursul calatoriei lor in Spania si a timpului petrecut impreuna, cei doi dezvolta o relatie complicata, plina de scantei, tachinari si multa atractie.

elefant.ro, 42,32 lei

„Cand in joc este este dragostea” reprezinta alegerea ideala daca iubesti comediile romantice, relatiile de tip „love-hate” si povestile pline de tensiune si umor.

„Iubire ca la carte” de Emily Henry

Cartile lui Emily Henry au o vibratie emotionala similara cu Nobody Wants This. Volumul „Iubire ca la carte” o are in centru pe Nora Stephens, o agenta literara din New York care este dedicata carierei sale si isi asuma cu mandrie rolul de femeie puternica si independenta.

Viata ei se schimba cand il intalneste in oraselul Sunshine Falls pe Charlie Lastra, un editor de succes, la fel de muncitor ca ea, dar cu o personalitate mai sarcastica si aparent rece. Cei doi s-au intalnit anterior in circumstante mai putin placute in New York si nu au ramas cu o impresie buna unul despre celalalt. Insa, odata cu intalnirile lor frecvente, incep sa descopere ca au mai multe in comun decat ar fi crezut.

litera.ro, 35,99 lei

Romantismul lor este plin de aceeasi energie ca si relatia dintre Noah si Joanne, cu umor, inima si un bagaj emotional din viata reala. Daca iti plac dialogurile taioase si personajele care isi dau seama cum sa se integreze in viata celuilalt, aceasta este o lectura obligatorie.

4 carti pe care sa le citesti in octombrie

„Dragoste si alte cuvinte” de Christina Lauren

Este un bestseller scris de duo-ul Christina Lauren, un pseudonim sub care colaboreaza doua prietene, Christina Hobbs si Lauren Billings.

„Dragoste si alte cuvinte” urmareste povestea lui Macy Sorensen, o tanara femeie care pare sa aiba viata perfecta: un logodnic stabil, o cariera promitatoare ca rezident pediatru si un viitor bine planificat. Insa viata ei se schimba complet cand il intalneste din nou pe Elliot Petropoulos, prima ei iubire si cel care i-a frant inima in adolescenta.

Romanul alterneaza intre doua planuri temporale – prezentul si trecutul. In trecut, cititorii asista la evolutia relatiei lor, de la prietenie la iubire, explorand primele experiente si legaturi emotionale dintre ei.

bookzone.ro, 39,9 lei

Vei aprecia acest roman de dragoste pentru echilibrul intre momentele intense emotional si dialogurile pline de umor si naturalete.

Foto: Instagram/Netflix