Jennifer Lopez a vorbit despre ce inseamna sa fie din nou singura, dupa divortul de Ben Affleck: „Nu pot sa caut fericirea in alti oameni”

1
De Georgiana Dorobantu
11 oct. 2024

Jennifer Lopez a vorbit pentru prima data despre despartirea de Ben Affleck si „ura” cu care a fost inundata pe social media dupa divort, dar si ce inseamna pentru ea sa fie din nou singura.

Actrita si cantareata in varsta de 55 de ani a spus ca „intreaga sa lume a explodat” in aceasta vara din cauza despartirii prin care a trecut si a reactiei publicului.

Intr-o discutie cu comedianul Nikki Glaser pentru publicatia Interview ea a dezvaluit cum a facut fata divortului de Affleck, in varsta de 52 de ani.

Jennifer a depus cererea de divort in luna august, in ziua in care cuplul ar fi aniversat al doilea an de la nunta lor, declarand ca data oficiala de separare 26 aprilie.

Vedeta a vorbit si despre „furtuna de pe social media” care a aparut dupa vestea divortului, dar si despre comentariile „dureroase” in care ea era acuzata pentru despartire.

„Stiu ca eu nu sunt ceea ce se scrie si se spune despre mine”

Dar pentru ca se afla de foarte mult timp in lumina reflectoarelor, actrita si cantareata americana spune ca a invatat cum sa faca fata unor astfel de situatii.

„Stiu ca eu nu sunt ceea ce se scrie si se spune despre mine si tot ceea ce se presupune ca sunt ca persoana. Am invatat asta cu mult timp in urma”, a mai spus Jennifer in interviul publicat miercuri, 9 octombrie.

Jennifer Lopez a impartasit exercitiile fizice care o ajuta sa se mentina in forma

„Si nu iau social media atat de in serios ca toti ceilalti, pentru ca a aparut dupa ce am fost deja mult timp in atentia publicului”, a explicat vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Stiu ca sunt o persoana buna. Stiu ca sunt o mama buna. Stiu cine imi sunt prietenii. Stiu ca prietenii mei stiu cine sunt eu, mama mea, tatal eu, toti”, a adaugat starul.

„Unii oameni te vor iubi si unii nu te vor intelege si unii oameni isi vor dori sa te urasca, iar nimic din toate acestea nu conteaza cu adevarat. Ce conteaza pentru mine, ca artist, este sa fac lucruri care ma inspira si pe care iubesc sa le fac[…]”, a mai spus Jennifer.

Cu toate acestea, ea mai spune ca este in continuare greu sa „vada ceva atat de dureros” precum comentariile pline de ura.

„Nu ma intelegeti gresit. Nu sunt Teflon”, a glumit vedeta.

„Chiar si in vremuri grele imi spun ‘Tu stii adevarul.’ Tine capul sus. Asa cum au spus in ‘Finding Nemo: Continua sa inoti”, a adaugat Jennifer.

Jennifer a vorbit si despre faptul ca acum este „singura, libera si pe cont propriu” dupa divortul de Affleck

Ea a spus ca se multumeste sa fie single pentru moment. „Nu caut pe cineva pentru ca tot ce am facut in ultimii 25, 30 de ani, in care m-am aflat in diferite situatii dificile, mi-a aratat ca ce pot face este sa fiu pe cont propriu. Ce ar fi daca sunt doar libera?”

Jennifer Lopez spune ca nu a primit suficienta iubire in copilarie din partea mamei sale „narcisiste” si a tatalui absent

Dar pentru ca se descrie drept o „romantinca”, vedeta spune ca nu i-a fost usor sa ajunga in acest punct. „Oamenii care sunt romantici si adora sa fie in relatii, sa imbatraneasca alaturi de cineva se gandesc ‘Trebuie sa am toate astea ca sa fiu implinit si fericit’. Dar nu, nu trebuie”, a declarat artista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Sa fii pe cont propriu ar putea sa se simta ca singuratate, ca ceva necunoscut, de care iti este teama. Se simte tristete. Se simte disperare. Dar cand stai cu acele emotii si iti spui ‘Aceste lucruri nu or sa ma omoare’, descoperi, de fapt, ca iti poti spune ‘Sunt capabila sa obtin bucuria si fericirea singura'”, a declarat Lopez.

„Sa fiu intr-o relatie nu ma defineste. Nu pot sa caut fericirea in alti oameni. Trebuie sa gasesc fericirea in interiorul meu”, a continuat ea.

Pe viitor, starul american vrea sa se concentreze asupra propriei persoane. „Trebuie sa fii bine pe cont propriu. Credeam ca am invatat asta, dar nu o invatasem. Iar apoi, in aceasta vara, a trebuit sa-mi spun ‘Trebuie sa ma desprind si sa fiu pe cont propriu. Vreau sa-mi demonstrez mie ca pot face asta'”, a mai spus Jennifer.

Potrivit ei, acea munca interioara de autodescoperire si intelegere a propriilor nevoi si motivatii nu se incheie niciodata.

„Inseamna sa privim sentimentele de desubt si sistemul de convingeri pe care le avem despre noi insine si care ne determina sa facem unele alegeri si sa cream unele tipare in viata noastra. Asa ca, atunci cand ajungi intr-un punct in care credeai ca ai invatat lectia, dar apoi totul iti explodeaza in fata din nou, realizezi ‘Ok, inca nu am invatat, deci ce este acel lucru pe care trebui sa-l observ acum?’. As spune ca nu ar trebui sa ne oprim niciodata din a privi in interior, pentru ca este foarte usor sa dam vina pe toti ceilalti”, a declarat Jennifer, citata de elitedaily.com.

Foto: Instagram/Jlo