Pantofi noi, sezon nou. Top modele pe care sa le cumperi!

1
De Gavrila Alina
7 oct. 2024

Un nou sezon a inceput! Motivul perfect sa  aflam care sunt noile tendinte in materie de incaltaminte. In acest sezon ne asteapta un amestec fascinant de nostalgie, confort si extravaganta.

Cele mai “hot” modele din acesta iarna

Am fost pentru tine la o sesiune de shopping la DEICHMANN, unde am intocmit o lista de tendinte cu cele mai “hot” modele din acesta iarna. Binenteles, toate la preturi extrem de atractive. Ready, steady, shop!

Sneakersi polivalenti

Pantofii sport continua sa se afirme ca fiind polivalenti si versatili, cu un aspect retro elegant. Aduc vibratii nostalgice in tinutele tale sportive, feminine sau casual!

Biker mania

Siluetele robuste, talpile groase si accentele metalice subtile reprezinta punctele de forta si incredere ale sezonului. Alege cizme biker cu sireturi pentru un stil diferit de „atitudine rebela”.

Elegant booties

Botinele, fie ca sunt cu tocuri stiletto sau cu platforme XL si tocuri bloc, reprezinta alegerea perfecta pentru un look ultra feminin si elegant. Cauta modele cu catarame sofisticate, insertii metalice sau detalii aurii. Alege modele pe negru, gri sau argintiu.

Cizmele stiletto cu varf ascutit

Acestea adauga un glamour sexy tinutelor tale. In timp ce papucii cu platforma XL adauga extravaganta autohtona. Pentru zilele mai friguroase, exista saboti care combina caldura cu stilul. In timp ce cizmele lungi, elegante arata perfect alaturi de fuste mini.

Cosy meets cool

Pentru zilele mai friguroase, te invitam sa faci cunostinta cu izolatia termica inovatoare oferita de ghetele care combina caldura cu  accentele de blana artificiala. Fie ca alegi ghete slip-on sau botine, castigi nu numai protectie impotriva frigului, ci si adevarate declaratii de stil si devin pur si simplu indispensabile.

Tendintele in materie pantofi pentru iarna 24/25 te invita sa experimentezi si sa-ti exprimi propria personalitate prin combinatii indraznete.

Viziteaza magazinele sau online shop-ulwww.deichmann.com .