Venus intra in Sagetator si aduce noroc in dragoste si in plan financiar pentru toate zodiile

1
De Denisa Toma
17 oct. 2024

Urmatoarele saptamani vor fi cat se poate de interesante si pline de entuziasm! Venus intra in zodia Sagetator pe 17 octombrie, unde va ramane pana pe 11 noiembrie, si aduce exuberanta si energie in vietile noastre.

Venus, planeta iubirii, a frumusetii si a banilor, devine mult mai „indrazneata”, dar pe alocuri si nesabuita, in energicul si vesnic optimistul semn al Sagetatorului. Cand vine vorba de investitii, Venus in Sagetator ne indeamna sa intram cu capul inainte. Pentru ca vede doar partea buna a lucrurilor, Venus in Sagetator ne poate face mult prea optimisti in privinta planurilor financiare, iar pozitivitatea exagerata se poate intoarce impotriva noastra.

Jupiter si-a inceput miscarea retrograda in Gemeni. Cum afecteaza fiecare zodie pana in februarie 2025

Prezenta lui Venus in Sagetator aduce in acelasi timp o generozitate extraordinara si dorinta de a-i ajuta neconditionat pe cei aflati in nevoie. Daca un prieten iti cere un imprumut in timpul acestui tranzit, este esential sa definesti clar termenii sau chiar sa semnati un contract pentru a stabili un termen cand iti va inapoia suma datorata. Este necesar sa existe o intelegere pentru ca Venus in Sagetator poate duce la pierderea banilor la fel de usor cum ar putea sa ii aduca.

Este o perioada plina de noroc, adevar si inspiratie atat in plan romantic, cat si financiar

Acest tranzit astral ne determina sa ne concentram pe aici si acum, nu pe viitor. Sa fii prezent si mindful este esential pentru acest aspect, dar exista si tendinta de a cheltui excesiv. Venus in Sagetator ne poate face sa cheltuim pe experiente precum calatorii, educatie sau mese extravagante.

In ceea ce priveste planul sentimental, Venus in Sagetator ne indeamna sa redescoperim iubirea care se afla deja in viata noastra.

In loc sa forteze formarea unui parteneriat, acest tranzit astrologic pune accentul asupra celor care vor sa fie alaturi de noi si asupra relatiilor care sunt usoare. Da, este un aspect care poate duce si la certuri cu partenerul de viata, dar nu este unul care sa tolereze drama. In toata aceasta perioada este posibil sa simti ca vrei de la persoana iubita sa fie un copilot in viata ta, sa fie o persoana alaturi de care poti fugi in lume si care iti ofera sinceritate totala.

Doua zodii vor atrage succesul financiar pana la finalul lui 2024. Este sansa lor sa se imbogateasca

In plan sexual, Venus in Sagetator te indeamna sa renunti la orice retinere. Vei fi mai deschisa ca niciodata si vei avea curajul sa spui ce iti doresti cel mai mult si ce nu iti este pe plac.

Bucura-te de beneficiile acestui tranzit astral invatand sa iti exprimi dorintele. Viata va parea o petrecere fara sfarsit in aceasta perioada, astfel ca ar trebui sa gasesti o modalitate prin care sa te ancorezi in realitate si sa iti dozezi energia. Concentreaza-te pe ceea ce iti doresti sa obtii si ce iti doresti sa le oferi celorlalti in perioada in care Venus va tranzita zodia Sagetatorului.

Iata cateva dintre cele mai importante date din acest interval:

17 octombrie: Venus intra in Sagetator si da startul unei perioade de aproximativ trei saptamani de aventura, distractie si extravaganta in plan amoros si financiar.

22 octombrie: Venus in Sagetator formeaza o conexiune cu Nodurile Destinului si ne reuneste cu persoane care vor juca un rol esential in viitorul nostru. Este o perioada in care poti lua decizii predestinate cu privire la unele relatii.

Zodiile testate de Univers pana la finalul toamnei. Urmatoarele trei luni sunt decisive pentru 4 nativi din horoscop

28 octombrie: Venus in Sagetator formeaza o cuadratura cu Saturn retrograd in Pesti. Va limita modul in care cheltuim si ne va restrictiona emotiile. Increderea in fortele proprii ar putea avea de suferit, astfel ca e bine in aceasta zi sa faci ceva pentru tine, care sa-ti redea optimismul.

3 noiembrie: Venus in Sagetator este in opozitie cu Jupiter retrograd in Gemeni, ceea ce ne amplifica dorintele. Norocul pluteste in aer si face ca anumite lucruri la care visezi sa fie mai accesibile ca niciodata.

3 noiembrie: Venus in Sagetator formeaza un aspect benefic cu Chiron retrograd in Berbec. Ne ajuta sa ne vindecam ranile spirituale si sa facem pace cu trecutul.

9 noiembrie: Venus in Sagetator formeaza un aspect cu Neptun retrograd in Pesti si ne face sa ne simtim mult mai sensibili. Putem avea mai usor incredere in ceilalti, putem cheltui fara sa ne gandim prea bine la consecinte sau am putea intra in relatii. Ai grija ce alegeri faci in aceasta zi.

Foto: freepik.com