Horoscopul saptamanii 21-27 septembrie 2024. Sezonul Scorpionului vine cu transformari interioare remarcabile

1
De Cristiana Astefanoaiei
21 oct. 2024

Este o perioada cu multe energii intunecate, care sunt menite sa ne serveasca lectii de viata importante.

Primele zile din horoscopul saptamanii se vor desfasura mai lent, pentru ca nu exista tranzite majore. De notat este mersul direct al lui Pluto in Capricorn, de la care isi va lua ramas bun in curand pentru cateva sute de ani. Influenta lui Pluto in Capricorn am simtit-o cu totii inca din 2008, iar acum s-ar putea sa incheiem cicluri vechi de 16 ani.

Sezonul Scorpionului, care incepe pe 23 octombrie, aduce o energie intensa si transformatoare, fiind una dintre cele mai puternice perioade astrologice ale anului. Energia Scorpionului ne invita sa cautam autenticitatea si sa ne conectam la dorintele noastre. Aceasta este o energie intunecata si misterioasa, specifica acestei zodii puternice, si aduce un moment prielnic pentru introspectie si schimbare, fie ca este vorba despre transformari interioare sau despre finalizarea unor capitole.

Pe masura ce aceasta energie creste, s-ar putea sa simtim ca anumite tensiuni sau lupte pentru putere se intensifica.

Sa vedem ce aduce horoscopul saptamanii 21-27 septembrie 2024 pentru fiecare zodie in parte!

Berbec

Primesti oportunitati excelente in cariera! Energia Scorpionului este una aducatoare de bani pentru tine. Insa e important sa ii chibzuiesti cat mai bine, caci s-ar putea sa ai instinctul de a-i cheltui pe lucruri inutile. Venus va aduce multa pasiune si romantism in viata ta amoroasa, in special spre finalul de saptamana.

Taur

In aceasta saptamana vei trai mai intens fiecare sentiment si emotie. E posibil chiar sa te lasi condusa de ele. Incearca sa observi si perspectiva rationala din situatii, altfel vei avea de suferit din cauza unor decizii impulsive. Apar certuri in relatiile tale, atat in plan personal, cat si in cel profesional, cu sefi sau colegi. E recomandat sa-ti pastrezi calmul si sa fii atenta si la starea ta de sanatate, caci stresul ti-ar putea dauna.

Gemeni

Prieteniile si relatiile vor inflori in aceasta saptamana, iar romantismul va atinge cote maxime in weekend. Comunicarea va fi esentiala in cuplu si, daca ai ceva pe suflet, acum e momentul sa te deschizi in fata partenerului. In plan profesional esti avantajata! Soarele in Scorpion te va ajuta sa rezolvi probleme vechi, iar situatia ta financiara se va imbunatati. Este o perioada buna sa faci cateva achizitii importante pe care le-ai amanat pana acum.

Rac

Primesti multe oportunitati la serviciu, motiv pentru care s-ar putea sa lucrezi mai mult ca de obicei. Ai mai mare grija la echilibru! Desi nivelul tau de energie este foarte bun, este important sa iti gestionezi mai bine relatia intre munca si viata personala pentru a mentine stresul sub control si pentru a-ti pastra conditia fizica pe tot parcursul saptamanii. E posibil sa apara mici probleme de sanatate in weekend.

Leu

Saptamana aceasta pare promitatoare, in special in ceea ce priveste cresterea profesionala. Fii pregatita sa imbratisezi noi provocari! Situatia ta financiara se va imbunatati, dar va necesita munca multa pentru a-ti atinge obiectivele. Primesti mult sprijin in demersurile tale, atat din partea partenerului de viata, cat si din partea parintilor. Totusi, dinamica dintre voi s-ar putea schimba cumva in defavoarea ta. E recomandat sa nu te enervezi din lucruri marunte.

Fecioara

Este o perioada buna in planul finantelor. Reusesti sa castigi mai multi bani la locul tau de munca. Ai mare grija la influentele negative din jurul tau! Neintelegerile cu colegii si superiorii iti pot afecta progresul, asa ca este important sa ramai calma in aceasta perioada. Bazeaza-te pe creativitatea ta, caci va trebui sa gasesti solutii rapide la anumite probleme arzatoare. In iubire, ai sansa de a fi ceruta in casatorie sau de a primi un cadou special de la persoana iubita.

Horoscopul dragostei pentru saptamana 21-27 octombrie 2024. Taurii si Balantele risca despartirea, Pestii trebuie sa se relaxeze

Balanta

Ai mare noroc la bani in aceasta perioada, dar gestionarea lor s-ar putea sa-ti dea batai de cap. S-ar putea sa-i cheltuiesti foarte usor. Accepta sfat din partea unui mentor sau a parintilor. In ceea ce priveste relatiile, lucrurile par sa decurga lin si sa fie bine organizate in aceasta saptamana. Pe masura ce saptamana avanseaza, te poti astepta la o stare de sanatate buna datorita influentelor planetare favorabile care te vor ajuta sa mentii un stil de viata sanatos. E esential sa inveti sa te relaxezi si sa te detasezi.

Scorpion

In aceasta saptamana este probabil sa te simti foarte optimista in legatura cu cariera ta. Jupiter iti inspira idei pozitive si te faci remarcata cu usurinta. Pana in weekend s-ar putea sa primesti vestile bune mult asteptate in planul profesional. Totusi, este important sa analizezi cu atentie orice angajamente majore. Finalul saptamanii este probabil sa fie benefic pentru cresterea ta financiara. De asemenea, viata amoroasa si relatiile tale ar putea prospera in weekend.

Sagetator

Esti avantajata de Jupiter, care iti dirijeaza o noua cale in sectorul profesional. E posibil sa incepi o mica afacere pe cont prorpiu sau sa te extinzi, daca deja ai una. Sunt posibile si promovarile la serviciu. Este posibil sa apara nemultumiri in familie miercuri, dar tensiunile vor disparea rapid. Finalul saptamanii ar trebui sa fie favorabil pentru sanatatea si conditia ta fizica. Este recomandat sa faci sport si sa iti consumi energia.

Capricorn

Energia lui Pluto se resimte si este una calma si cumpatata. Incetineste putin si priveste-ti viata, admira cat de departe ai ajuns! Evita sa faci schimbari mari in aceasta perioada. Saptamana aceasta nu este favorabila pentru investitii. In plan personal, te conectezi bine cu oamenii din jurul tau si comunici bine cu ei. Totusi, este posibil sa intampini unele provocari in viata amoroasa si in relatii. Fii atenta la nevoile partenerului, mai ales daca esti intr-o relatie de lunga durata.

Varsator

Energia intunecata a Scorpionului se va resimti destul de mult in viata ta. Vei petrece mai mult timp singura, vei cauta raspunsuri in interiorul tau sau chiar vei analiza trecutul. S-ar putea sa te reconectezi cu cineva cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme. Ai grija sa nu-ti ranesti partenerul actual cu atitudinea ta, pentru ca s-ar putea sa aveti amandoi de suferit. Sanatatea ta ar trebui sa fie avantajata in aceasta saptamana si daca ai avut probleme de sanatate este posibil sa incepi sa te recuperezi.

Numerologie: care este cifra dragostei si ce trebuie sa cunosti despre destinul tau amoros

Pesti

Perioada e foarte buna pe planul carierei si al banilor. Daca ai o afacere, asteapta-te la o schimbare semnificativa, pentru ca vei primi sprijin financiar din diverse surse. De asemenea, sunt sustinute educatia si cursurile. E un moment bun pentru evolutia ta profesionala. Saptamana ar putea incepe pe o nota oarecum negativa in relatia de iubire, deoarece ai putea observa o scadere a intimitatii si afectiunii din partea partenerului, ceea ce va duce la frustrare. Comunica deschis ceea ce simti.

Foto: Freepik.com