Un astrolog explica de ce Scorpionul e cel mai puternic semn dintre toate zodiile din horoscop

1
De Cristiana Astefanoaiei
23 oct. 2024

Scorpionul este al noualea semn al zodiacului, aniversat intre 23 octombrie si 21 noiembrie. Guvernat de Pluto, zeul lumii de dincolo, si de Marte, zeul razboiului, Scorpionul este „cel mai intunecat si puternic semn”, conform astrologilor.

„Visul pe care il are Scorpionul este sa fie in control total si maestrul tuturor,” explica astrologul Tara Bennet. Asa am putea defini, pe scurt, aceasta zodie, care este un exemplu de putere si determinare.

Scorpionul este special pentru ca isi controleaza bine propriile emotii, dar are si talentul de a-i intelege si a-i manipula pe ceilalti. Intotdeauna isi va vedea propriul scop, dar este incredibil de pasional in dragoste si e dispus sa renunte la tot pentru persoana iubita. Aceasta combinatie de trasaturi face ca aceasta zodie sa fie cu totul unica!

Controlul emotional, arma secreta pe care o are Scorpionul

Scorpionii sunt semne de apa, ceea ce inseamna ca sunt extrem de conectati cu emotiile lor. Insa, spre deosebire de alte semne de apa, cum ar fi Racul sau Pestii, Scorpionii au o capacitate unica de a-si controla emotiile intr-un mod precis si disciplinat. Aceasta caracteristica aparte le ofera nativilor o putere extraordinara in relatii, in cariera si in viata personala. Ei pot trece de la intensitate emotionala la calm absolut intr-o clipa, ceea ce ii face imprevizibili, dar si incredibil de puternici din punct de vedere psihologic.

„Sunt cei mai curajosi dintre toate semnele,” spune astrologul

Scorpionii sunt protectori si vor sa ii pastreze in siguranta pe cei apropiati lor. Daca simt chiar si cele mai mici probleme, vor face tot ce le sta in putere pentru a-i proteja pe cei dragi. Capacitatea lor de a depasi obstacolele si provocarile este inegalabila.

„Daca ai nevoie de cineva sa te ajute sa ascunzi un cadavru, Scorpionul e persoana ta”, explica astrologul Tara Bennet.

Scorpionul iubeste sa detina controlul

Un alt motiv pentru care Scorpionul este considerat cea mai puternica zodie este forta sa mentala. Scorpionii sunt maestri ai strategiei si manipularii, avand o intelegere profunda a motivatiilor si slabiciunilor umane. Cei nascuti in acest semn zodiacal pot citi oamenii cu o claritate uimitoare si pot anticipa miscarile acestora, ceea ce le ofera un avantaj in aproape orice situatie. In unele cazuri, pot folosi oamenii pentru a obtine ceea ce isi doresc.

„Sunt papusari, manevrand oamenii pentru a-si satisface dorintele si lucrand din umbra pentru a-si transforma dorintele in realitate,” spune Bennet.

Cum este un Scorpion in dragoste?

Acesti nativi pot fi parteneri excelenti datorita pasiunii si loialitatii lor. Cu toate acestea, pot deveni obsedati de control si gelosi. „Scorpionii pot fi rapid coplesiti de gelozie”, spune astrologul. Insa lucrurile se schimba cand iubesc cu adevarat. Odata ce au incredere intr-o persoana, loialitatea lor devine de neclintit. Sunt dispusi sa mearga pana la capatul lumii pentru a-i proteja pe cei apropiati.

Un mic detaliu picant dezvaluit de astrolog: scorpionii sunt foarte buni in dormitor. Tara Bennet ii numeste „zeii sexului din zodiac”. Daca vrei vreodata sa explorezi o fantezie sau un rol nou, un Scorpion va fi deschis sa incerce orice.

Asadar, daca te-ai nascut in zodia Scorpion sau ai un nativ in viata ta, considera-te norocoasa. Scorpionul e o forta a naturii si ne inspira pe toti!

Foto: freepik.com