Ce serial trebuie sa vizionezi toamna aceasta, in functie de zodia ta

1
De Alice Papuc
23 oct. 2024

Daca nu ai apucat sa te relaxezi pana acum, astrele te indruma catre un serial care iti va oferi exact energia de care ai nevoie in aceasta toamna!

Toamna este anotimpul perfect pentru a te relaxa cu o patura pufoasa, o cana de ceai si, bineinteles, un serial captivant. Dar cum alegi ce sa urmaresti cand sunt atat de multe optiuni? Ei bine, astrele iti pot oferi o mana de ajutor! Descopera ce serial de toamna trebuie neaparat sa urmaresti!

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Serial recomandat: FUBAR

Esti o persoana iubitoare de actiune si aventura, astfel ca vei adora FUBAR, un serial incarcat de adrenalina cu Arnold Schwarzenegger, plin de momente intense si rasturnari de situatie. Ia-ti doza de suspans printr-o poveste de spionaj si misiuni imposibile!

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Serial recomandat: The Diplomat

Daca esti o iubitoare de drame politice, nu ai cum sa nu te bucuri de serialul The Diplomat. Acesta spune povestea unei ambasadoare care se confrunta cu crize internationale si ofera o combinatie intre intrigi politice si momente personale profunde, ideale pentru o toamna relaxanta.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Serial recomandat: One Piece

Daca esti nascuta in zodia Gemeni, esti o persoana curioasa si mereu in cautare de noutate, astfel ca ai nevoie de un serial captivant precum One Piece. Acesta iti va aduce povestea cunoscutului anime intr-o versiune live-action. Plin de aventura, umor si personaje neconventionale, One piece te va tine cu sufletul la gura si iti va pune mintea la contributie.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Serial recomandat: From Scratch

Toamna aceasta, ai nevoie de o poveste plina de emotie, care sa iti readuca sentimentul de relaxare si mediu cozy. From Scratch este recomandarea perfecta pentru tine, fiind un serial romantic si dramatic, despre iubire, pierdere si redescoperire, ideal pentru o persoana sensibila si empatica.

Leu (23 iulie – 22 august)

Serial recomandat: Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Adori drama, eleganta si viata sociala intensa, iar Queen Charlotte: A Bridgerton Story este perfect pentru un semn zodiacal atat de regal. Povestea spectaculoasa, plina de romantism si intrigi regale, iti va oferi tot glamourul si stralucirea de care esti atrasa.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Serial recomandat: The Fall of the House of Usher

Daca apreciezi detaliile si misterele bine construite, The Fall of the House of Usher este urmatorul serial pe care trebuie sa il vizionezi. Inspirat de scrierile lui Edgar Allan Poe, acest serial horror-thriller ofera suspans inteligent si momente bine gandite, satisfacand nevoia ta de precizie si povesti captivante.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Serial recomandat: Love is Blind

Esti o persoana care cauta iubire si echilibru, astfel ca vei trai fiecare poveste din reality show-ul Love is Blind. Acesta exploreaza relatii reale si emotii intense, oferind un spectacol perfect pentru cei care iubesc povestile romantice si dilemele emotionale.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Serial recomandat: Mindhunter

Esti atrasa de mistere si de latura intunecata a psihologiei umane, iar Mindhunter este perfect pentru tine. Serialul exploreaza mintea criminalilor in serie si ofera investigatii profunde, care te vor face atenta la fiecare detaliu. Iti va hrani curiozitatea si dorinta de a descoperi adevaruri ascunse, pe durata fiecarui episod.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Serial recomandat: The Lincoln Lawyer

Esti o persoana in cautare de libertate si iubesti dreptatea, astfel ca, daca nu ai facut-o pana acum, trebuie sa urmaresti The Lincoln Lawyer. Avand in centru un avocat care jongleaza cu cazuri complicate si intrigi legale, acest serial ofera aventura intelectuala perfecta pentru spiritul tau neobosit.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Serial recomandat: Painkiller

Esti o persoana mereu interesata de povesti profunde si probleme sociale, astfel ca vei fi fascinata de Painkiller. Serialul exploreaza criza opioidelor din SUA, oferind o privire asupra ambitiei corporative si a impactului acesteia asupra societatii.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Serial recomandat: Beckham

Beckham, documentar recent despre viata faimosului fotbalist, ofera o perspectiva fascinanta asupra vietii unei personalitati marcante, explorand teme de succes, identitate si presiunea celebritatii. Toate aceste lucruri te vor tine lipita de ecran, astfel ca te vei bucura de seri de toamna relaxante.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Serial recomandat: The Midnight Club

Pentru o zodie atat de sensibila si de spirituala, serialul The Midnight Club este o alegere excelenta. Povestea despre un grup de adolescenti bolnavi de cancer care se intalnesc pentru a povesti istorii de groaza are o latura profund emotionala si spirituala, care va rezona cu intuitia si sensibilitatea pe care o ai in mod natural.

Foto: Netflix