Pastele intra pe lista preparatelor aproape de sufletul tau? Daca iti place sa incerci mereu combinatii noi de paste, atunci aceasta reteta de ravioli cu spanac, anghinare si rosii uscate va fi perfecta pentru tine.
Incearca si reteta preferata a Andreei de salata de paste!
Ingrediente pentru ravioli cu spanac, anghinare si rosii uscate:
Paste ravioli
Ulei de masline
Rosii uscate la soare
Anghinare – partea de mijloc
Capere
Mix de condimente italienesti
Baby spanac
Parmezan
Pastele devin crocante si aromate atunci cand le consumi la cuptor!
Mod de preparare
Ravioli se fierb al dente in multa apa cu sare.
Intr-o tigaie se pun 2 linguri cu ulei de masline, se adauga rosiile uscate maruntite, inima de anghinare, caperele si condimentele italienesti. Se las pe foc mic timp de 2 minute, dupa care se adauga spanacul si se amesteca pana cand se inmoaie frunzele.
Adauga ravioli, stropeste cu ulei de masline si amesteca bine toate ingredientele. La final presara parmezan proaspat razuit.
Daca sunteti amandoi la dieta, incercati pastele din zucchini.
Foto: Shutterstock.com