Opteaza pentru paste din orez brun sau quinoa pentru a obtine o masa satioasa si sanatoasa. Aceste paste inlocuiesc cu succes variantele din faina de grau si sunt o alternetiva excelenta pentru persoanele care au intoleranta la gluten.
Ingrediente pentru paste din orez brun cu spanac si ciuperci:
2 pumni de paste
Un pumn de spanac baby
2 ciuperci
1 catel de usturoi
1 lingura cu ulei de masline extravirgin
Sare si piper negru
Zeama de lamaie
Iaurt grecesc sau vegetal
Mod de preparare:
Ciupercile feliate se calesc fara ulei intr-o tigaie non-aderenta, după care se adauga frunzele de spanac, usturoiul razuit și putina sare. Se pune un capac si se lasa un minut pana se inmoaie spanacul.
Pastele din orez brun se fierb, se scurg si se adauga peste legume. Se amesteca bine ingredientele, se adauga putin iaurt, uleiul de masline, piper negru si zeama de lamaie.
Foto: Shutterstock.com