Salata de quinoa cu mango si fasole rosie este satioasa si furnizeaza proteine de origine vegetala, grasimi bune din semintele de dovleac si multe fibre, care au un rol esential pentru o digestie buna. Fie ca ai incercat pana acum quinoa sau ai stat departe de ea, este momentul sa ii dai o sansa pentru ca aceasta combinatie nu are cum sa nu fie pe placul oricui.
Ingrediente pentru salata de quinoa cu mango si fasole rosie
4 linguri cu quinoa fiarta
Un pumn de rucola
1 linguriță cu ceapă roșie tocată mărunt
2 linguri cu fasole roșie din conserva
O jumatate de mango taiat cubulete
Seminte de dovleac coapte
Sare si piper
Zeama de lamaie
Mod de preparare:
Quinoa se fierbe in cantitate dubla de apa si se lasa sub capac cateva minute dupa ce ai stins focul. Poti sa fierbi mai multa quinoa si sa o pastrezi la frigider pentru zilele in care esti ocupata.
Dupa ce s-a răcit, se amesteca quinoa cu celelalte ingrediente, se asezoneaza si se mananca cu pofta.
Foto: Shutterstock.com