Pot fi servite alaturi de crakers, paine prajita, grisine, ardei gras. Si astazi va dau 3 idei de combinatii, sa aveti de unde alege, pentru cat mai multe tipuri de gusturi. Nu-i asa ca sunt tare dragalase?
Ardei jalapeno umpluti cu branza si inveliti in bacon
Ingrediente pentru bilute de branza:
1. Bilute de branza cu ceapa verde:
1 cutie crema de branza
4 fire ceapa verde, tocate marunt
1 lingurita mustar
1/2 cana migdale maruntite
2. Bilute de branza cu pesto:
1 cutie crema de branza
1/4 cana pesto
1/4 cana parmezan ras
patrunjel tocat marunt
1 lingura muguri de pin, optional
3. Bilute de branza cu masline:
1 cutie crema de branza
2 fire ceapa verde
1 cana cheddar razuit
masline fara samburi, tocate
1 lingura sos Worcestershire, optional
sare si piper, dupa gust
mix de susan alb si negru
Sandvis cu struguri copti, branza camembert si rozmarin
Mod de preparare:
1. Amestecam intr-un bol toate ingredientele (mai putin migdalele), formam in palmele umede bilute de branza si le dam prin migdalele maruntite. Le tinem in frigider pana le servim.
2. Amestecam intr-un bol toate ingredientele (mai putin patrunjelul), formam in palmele umede bilute de branza si le dam prin patrunjelul tocat marunt. Optional, le decoram si cu mugurii de pin. Le tinem in frigider pana le servim.
3. Amestecam intr-un bol toate ingredientele, formam in palmele umede bilute de branza si le dam prin mixul de susan. Le tinem in frigider pana le servim.
Crostini cu mar, branza brie si seminte de rodie
Foto: Marius Dragne