In plus, e gata in doar 30 de minune, ceea ce inseamna ca e perfecta pentru serile de weekend, cand nu vrei sa petreci foarte mult timp in bucatarie, dar astepti cativa prieteni in vizita si vrei sa-i servesti cu ceva special si deosebit de delicios.
Ingrediente pentru pizza desert cu pere, branza de capra si miere:
Doua pere decojite si foliate subtire
½ lingura de unt
200g branza de capra
¼ cana ceapa dulce, tocata fin
3 linguri de ulei de masline
Cateva ramurele de cimbru
4 linguri de miere
Un praf de sare
Cateva nuci
2 lipii naan
Mod de preparare:
Soteaza ceapa intr-o lingura de ulei de masline pana cand devine aurie.
Intr-o tigaie separata, topeste untul si adauga perele, gatindu-le timp de 10 minute pe ambele parti.
Amesteca branza de capra cu 2 linguri de miere si ramurelele de cimbru.
Unge lipiile de naan cu ulei de masline si adauga branza, ceapa si perele.
Coacele timp de 8 minute, dupa care presara nucile, un pic de miere si cateva frunze proaspete de cimbru.
Foto: Instagram – Gabriella Valladares