Persoanele care prefera ceva usor si dulce la micul dejun s-ar putea sa gaseasca foarte apetisanta aceasta combinatie. Budinca va iesi mai cremoasa daca folosesti bananele congelate si vei obtine un preparat racoritor pentru zilele toride de vara.
Iti vei satisface pofta de ciocolata, insa cu un desert hranitor, care contine proteine si grasimi bune din untul de arahide, in combinatie cu antioxidantii din boabele de cacao.
Ingrediente pentru budinca vegana de ciocolata cu nuca de cocos si boabe de cacao:
2 banane congelate
1 lingurita cu unt de arahide natural sau unt de migdale
3-4 linguri cu lapte vegetal
2 linguri cu pudra de cacao
Nuca de cocos proaspata
Boabe de cacao maruntite
Felii de banana
Mod de preparare:
Bananele se mixeaza in robotul de bucatarie impreuna cu laptele vegetal, untul de arahide si pudra de cacao.
Se toarna budinca intr-un bol si se orneaza cu felii de nuca de cocos proaspata, boabe de cacao sfaramate și cateva felii de banana.
Foto: Shutterstock.com