Cum a fost prima experienta a lui Jennifer Lawrence cu o dieta

1
De Roxana Dobrita
15 aug. 2018

Intreaga lume s-a indragostit de Jennifer Lawrence acum cativa ani si nu doar datorita talentului sau imens, ci si datorita candorii sale. Spune exact ceea ce gandeste, fara filtre, lucru destul de rar la Hollywood in zilele noastre.

Pentru rolul din Red Sparrow, unde a jucat o balerina transformata in spioana, a trebuit sa fie in forma maxima si sa tina o dieta speciala.

“Intotdeauna m-am intrebat cum ar fi sa tin o dieta, sa-mi fie foame tot timpul. Nu am facut-o niciodata pentru un film”, a spus actrita intr-un interviu pentru Vanity Fair. “Mi-au zis ca trebuie sa slabesc pentru Hunger Games dar mie imi placeau prea mult burgerii in perioada aia.”

Aceasta a fost prima data cand Jennifer a tinut o dieta si recunoaste ca a fost o provocare imensa.

“A fost prima data cand am fost foarte disciplinata, cand mi-a fost foame cu adevarat. Nu puteam sa joc rolul unei foste balerine si sa nu simt greutatile prin care trece o fosta balerina.”

Pe langa dieta saraca in calorii, Jennifer s-a antrenat timp de patru luni, de cinci ori pe saptamana, cu Kurt Froman, expert in balet si cel care a lucrat si cu Natalie Portman si Mila Kunis pentru Black Swan. Antrenamentele au fost riguroase, indelungate si in mod clar au scos-o pe Jennifer din zona de confort.

A lucrat si cu Kit Rich, expert in Pilates, care a ajutat-o sa obtina o silueta supla si tonifiata.

Jennifer si Kit se antrenau impreuna in fiecare zi timp de 90 de minute, dupa cele patru ore pe care le petrecea alaturi de Kurt.

Pentru ca Francis Lawrence, regizorul Red Sparrow, stia ca Jennifer nu e deloc un fan al dietelor, a aranjat ca toate scenele de balet sa fie filmate la inceput, pentru ca Jennifer sa se poata reintoarce repede la programul ei normal. Nu s-ar fi putut altfel, marturiseste Jennifer.

“Nu pot sa muncesc cand sunt la dieta. Mi-e foame. Am nevoie de mai multa energie. Imi amintesc ca am facut o criza pentru ca am calcat stramb si am mancat cinci chipsuri cu banane deshidratate.”

Dupa ce partea mai solicitanta a filmarilor s-a incheiat, Jennifer a gasit un mod sa se rasfete.

“Am descoperit acest carnat vienez cu paine si muraturi – cred ca am mancat unul in fiecare zi cat am stat in Budapesta. Lucru care se poate vedea cu ochiul liber, pentru ca am continuat sa iau in greutate pe parcursul filmului. Dietele nu sunt pentru mine, asta e.”

Foto: