5 cadouri pentru fanele infocate ale serialului The Queen’s Gambit

1
De Irina Constantin
13 dec. 2020

Ai o prietena care a savurat serialul de pe Netflix si acum este de-a dreptul obsedata de sah?

The Queen’s Gambit este un serial care a facut furori anul acesta. Productia Netflix a fost urmarita de 62 de milioane de oameni, din toate colturile lumii, in doar 28 de zile de la lansare.

Adevarul este ca miniseria de doar 7 episoade este extrem de intensa, te tine in suspans si te face sa te intrebi, dupa fiecare episod, oare ce se va intampla in continuare cu Beth, protagonista misterioasa si un personaj extrem de interesant.

In cazul in care cunosti pe cineva care a adorat The Queen’s Gambit si vrei sa ii oferi un cadou tematic de Craciun, mai jos poti gasi cateva sugestii potrivite.

5 idei de cadouri de Craciun pentru o fana a serialului The Queen’s Gambit

1. Cartea scrisa de Walter Tevis

Daca prietena ta a fost fascinata de serial si, eventual, deja il urmareste din nou, fa-i o surpriza placuta si daruieste-i de Craciun cartea dupa care a fost inspirata seria de pe Netflix. Autorul este Walter Tevis, iar versiunea scrisa este la fel de buna (daca nu si mai buna) decat productia video.

Cartea scrisa de Walter Tevis, carturesti.ro, 55 lei

2. Un set de pahare pentru Martini

Orice fan The Queen’s Gambit stie ca Beth si mama ei adorau celebrul cocktail si nu ratau nicio ocazie de a se bucura impreuna de cateva pahare. Daca vrei sa faci o surpriza placuta si originala, daruieste un pahar clasic de Martini sau chiar un set, pentru a va bucura impreuna de cadou!

Pahar de Martini, zarahome.com/ro, 22,90

Alege un pahar de cea mai buna calitate, din cristal de Boemia, care va rezista in timp si va avea o stralucire inedita, chiar si dupa zeci de cocktailuri servite.

3. Un set de sah si accesorii pentru vin

Ce cadou poate fi mai potrivit pentru o fana infocata The Queen’s Gambit decat unul care sa combine cele doua mari pasiuni ale lui Beth Harmon? Aceasta caseta contine un set complet de sah, dar si o colectie de accesorii elegante pentru vin.

Set de sah si accesorii pentru vin, mindblower.ro, 99 lei

Cutia contine, pe langa piesele de sah si caseta imprimata corespunzator, un tirbuson cu taietor de sigilii, un dop dozator, un inel antipicurare si un termometru. Tot ce are nevoie o pasionata de vinuri fine, care adora sa joace sah in timpul liber.

4. Un palton in stil Beth Harmon

Stilul vestimentar al protagonistei din The Queen’s Gambit a fost admirat, cu siguranta, de prietena ta care a urmarit cu sufletul la gura serialul de pe Netflix.

Asadar, daca vrei sa ii oferi un cadou util si binevenit in aceasta iarna, alege un palton gros, din lana, in stilul Beth Harmon!

Palton cu lana, zara.com/ro, 399,90 lei

5. O bereta din lana

Daca vrei sa ramai in zona fashion si sa ii daruiesti prietenei tale un accesoriu care sa ii aduca aminte de personajul ei favorit, opteaza pentru o bereta din lana.

Bereta din amestec cu lana, zara.com/ro, 79,90 lei

Beth obisnuia sa poarte foarte des acest lucru si, in plus, un astfel de cadou este perfect pentru sezonul rece!

Foto: PR.