Printesa Diana a fost o deschizatoare de drumuri in multe directii, de la tinutele sale emblematice pana la determinarea sa de neclintit de a ramane umana, pentru care a renuntat sa mai poarte manusi ca sa poata avea contact direct cu persoanele cu care se intalnea.
Mai tarziu, Printesa de Wales a renuntat sa mai poarte si palarii, spunand: „Nu poti sa imbratisezi un copil cand porti o palarie.”
Vezi această postare pe Instagram
Lady Di nu consuma carne rosie si fructe de mare
Diana a revenit saptamana trecuta in centrul atentiei publicului britanic dupa ce bucatarul sef al casei regale, Darren McGrady, a dezvaluit care erau preparatele sale culinare preferate, relateaza Marie Claire.
Darren, care a devenit bucatarul personal al printesei dupa ce a lucrat timp de 11 ani pentru Regina Elisabeta a II-a, a vorbit intr-o inregistrare video pentru site-ul culinar Delish despre preparatele pe care Lady Di le adora, dar si despre cele care nu-i placeau.
Care a fost reteta preferata a Printesei Diana si cum se prepara
Bucatarul regal a spus ca Diana nu consuma niciodata carne rosie sau fructe de mare.
Ce ii placea cel mai mult Dianei
Vezi această postare pe Instagram
La capitolul mancare preferata erau ardeii umpluti cu zucchini, ciuperci, orez cu parmezan si mozzarella si asezonati cu un sos de rosii si ardei iute.
„A cerut de mai multe ori intr-o saptamana acest meniu”, a spus McGrady. „Venea deseori in bucatarie si cerea preparatul ei preferat, se aseza acolo si stateam de vorba cand eu il faceam”, a adaugat el.
Diana avea si un desert preferat. „Desertul ei preferat? Budinca din paine si unt – manca doar cand William si Harry erau acasa, si cerea intotdeauna o portie mica”, a dezvaluit fostul ei chef.
Foto: Getty Images.