Una dintre definitiile abuzului este: *abúz n., pl. urĭ (lat. abúsus. V. uz). Întrebuințare rea, excesivă saŭ nedreaptă…
Abuzul poate fi mic sau mare, el tot abuz ramane.
Asta s-a tot intamplat si in ultimele luni, cu numele si imaginea mea, pe care o companie care produce produse de slabit le-a folosit, fara stiinta sau acordul meu, pentru a promova aceste produse. Ba mai mult, au inventat chiar si diverse declaratii in care povesteam cum am reusit sa-mi recapat silueta dupa nastere.
Este un abuz. Nu stiu nimic despre acest produs, nu l-am testat niciodata si nu mi-am dat niciodata acordul de a imi fi folosita imaginea pentru a fi promovat.
In ultima vreme, am primit multe mesaje in care am fost intrebata despre acest produs si daca este adevarat ca l-am folosit.
M-au bucurat mesajele voastre pentru ca mi-au aratat faptul ca ma cunoasteti foarte bine si aceasta reclama v-a facut sa va puneti intrebari.
Va multumesc ca mi-ati scris.
Nu recomand acest produs pentru ca nu l-am testat si niciodata nu am recomandat un produs pe care sa nu il incerc si sa consider ca merita sa il recomand comunitatii mele.
Am considerat ca este o forma de respect atat fata de mine, fata de statutul meu de persoana publica si, nu in ultimul rand, fata de voi.
Sunt constienta de pozitia mea si tocmai de aceea am foarte mare grija atunci cand sunt invitata sa promovez o idee, un eveniment sau un produs.
In acest caz izolat, nu am cum sa trag pe nimeni la raspundere, fiind vorba despre un link care este directionat catre un site rusesc.
Rugamintea pe care o am la voi, pentru a inceta cu aceasta campanie, este sa dam report tuturor postarilor care apar.
Va multumesc.
Choco Lite – nu recomand acest produs pentru ca pur si simplu nu il cunosc!
Nu am inteles niciodata cum trebuie sa fie om cel care face abuzuri. Stiu totusi ca in multe feluri de care vreau sa cred ca nu este constient.