NOU pe shop – Colectia de hanorace cu mesaj pentru copii

hanorace pentru copii
1
De Andreea Raicu
19 nov. 2020

Anul acesta a fost o perioada cu multe schimbari si provocari in viata mea si in viata noastra a tuturor, dar o perioada in care am invatat enorm. Despre mine, despre ce mai inseamna antreprenoriatul in aceste vremuri atat de tulburi si despre produsele pe care vreau sa le lansez astfel incat chiar sa aduc o contributie in viata oamenilor care ma urmaresc.

Am lansat colectiile de tricouri si hanorace cu mesaj pentru ca mi-am dorit ca prin intermediul lor sa sustin un adevar deosebit de important pentru mine: echilibrul si frumusetea vin din interior. Mi-am dorit ca ele sa se transforme in avocati ai educatiei emotionale de care avem toti nevoie ca sa fim adulti impliniti si echilibrati. Mi-am dorit ca atunci cand le purtati sa fiti inspirati, prezenti si atenti la emotiile voastre, la ce se intampla in interior – sa va ajute sa cresteti, sa va descoperiti si, nu in ultimul rand, sa va acceptati si sa va iubiti.

Astazi sunt fericita sa impartasesc cu voi o lansare un pic diferita, dar cu atat mai speciala: linia de hanorace cu mesaje pentru copii! Ce m-a inspirat sa o creez? E simplu! Propria mea experienta de copil care isi dorea sa auda anumite lucruri de la parinti la acea varsta impresionabila. Lucruri pe care toti copiii vor sa le auda de la parintii lor: ca sunt si fac suficient, ca iubirea parintilor e neconditionata si ca fericirea lor este mai importanta decat orice.

Impreuna cu echipa mea si cu o prietena psiholog am lucrat la aceste mesaje care sper sa va dea de gandit si sa va faca mai constienti de importanta educatiei emotionale a copiilor. 

I am enough (and my mom knows it)

Tot ce-si doreste un copil e sa stie ca iubirea parintilor nu e conditionata de nimic: nu de cum se comporta, nu de cat de cuminte e sau cat de bine invata la scoala sau cat de linistit e. Un copil nu trebuie sa simta ca trebuie sa faca anumite lucruri sau sa se comporte intr-un anumit fel pentru a merita iubire, pentru a merita atasamentul parental. El trebuie sa stie ca este perfect asa cum e, pentru ca altfel orice interactiune cu parintele va fi coplesita de anxietate, de teama de a nu pierde iubirea pentru ca nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor.

I am happy

Daca atunci cand esti adult alegi sa fii fericit, in copilarie pur si simplu esti. Nu ai nicio grija, nu ai anxietati, nu ai preocupari care sa-ti strice linistea si bucuria interioara completa. Fericirea este starea naturala a copiilor si e important sa-i ajutam sa ramana in aceaasta stare cat mai mult timp. Cum facem asta? Sprijinindu-le educatia emotionala si fiind mereu acolo, alaturi de ei. 

All I need is love

Da, principalul lucru de care are nevoie un copil este dragostea parintilor sai. Nu jucarii, nu vacante, nu lucruri materiale. Iubirea este ingredientul secret, iubirea este fundamentul pe care personalitatea copilului se construieste frumos, natural si sanatos. Iar iubirea se manifesta in primul rand prin atentia pe care o acordam copiilor nostri, atat. Pare simplu, dar din pacate in zilele noastre e din ce in ce mai greu. Sunt parinti care compenseaza prezenta cu jucarii si apoi se intreaba de ce copiii sunt distanti sau au probleme de comportament.

Sper sa va placa, sper sa le placa si copiilor vostri. De fapt, nu sper, sunt convinsa ca le vor placea! Toti copiii isi doresc sa se imbrace ca parintii lor: mi-aduc aminte din copilarie cat de multa voiam sa am tot ce avea mama. Va fi o bucurie in plus pentru copilul tau sa purtati impreuna hanoracele noastre din bumbac organic. Cred ca e evident din pozele de mai sus cat de bine s-au simtit micutii prietenilor mei asortandu-se 😉

Si mai sper ca prin intermediul lor sa dam impreuna startul unei conversatii mai ample despre importanta educatiei emotionale a copiilor nostri. Pentru ca toti ne dorim ca noua generatie sa nu mai lupte cu demonii si traumele emotionale cu care ne-am luptat noi.

Foto: Alex Galmeanu