Calendar Advent Amalin: in ziua 9 iti oferim cadou miere cu recunostinta

1
De Teodora Tirca
9 dec. 2024

In ziua 9 a Calendarului Advent ne-am propus sa-ti oferim o calatorie dulce, pe parcursul careia sa te bucuri de micile momente frumoase din viata.

Care e cea mai frumoasa surpriza pe care ai descoperit-o pana acum in Calendarul Advent Amalin? Ne-am propus sa-ti oferim cadouri cat mai diverse, toate de la branduri romanesti create cu drag, prin valori pe care le apreciem. Unul dintre acestea este Terra Apis, nascut din iubirea pentru „taramul albinelor” si puterea vindecatoare pe care acestea o au.

Azi, 9 decembrie, la orice achizitie Amalin online si in magazin primesti cadou un borcan de miere Terra Apis – exceptie fac tricourile si hanoracele.

1952

„Este anul in care Murarescu Antoniu, unul dintre bunicii familiei Badina, de unde provin fondatorii acestui proiect, se angaja ca ceferist. Cu banii castigati din chiar primul salariu, a cumparat 5 familii de albine. Ei bine, de atunci si pana astazi, de mai bine de 70 de ani, albinele nu ne-au mai parasit, facandu-ne sa credem ca ele ne-au ales pe noi si nu noi pe ele. Credem ca este vorba, in primul rand, despre un respect reciproc si mult mai apoi de miere”, spun fondatorii brandului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de APIARIUM 1952 (@apiarium1952)

Terra Apis

„De la pasiunea pentru apicultura traditionala pana la initierea a ceea ce numim astazi APIARIUM, nu a fost decat un pas mic.

La un moment dat, a aparut bineinteles si intrebarea referitoare la denumirea gamei de produse. Ne-am dorit sa introducem notiunea de Terapie, Albine, sa facem referire la Istoria noastra apicola si sa descoperim un termen elegant pentru a le defini pe toate in simbioza. TERRA APIS a fost de la inceput omofonul perfect si, mai mult decat atat, tradus in sens larg din limba latina, termenul “Taramul Albinelor”, spune cine suntem.”

Manufactura

„Procesul de fabricatie este, in sine, o etapa uluitor de importanta in definirea calitatii produsului. La APIARIUM, nu folosim nimic din ceea ce tehnologia ne-a invatat ca am putea mari durata de viata a produsului la raft, deoarece nu vom face altceva decat sa viciem produsul sub aspect al biodisponibilitatii si al principiilor active. Ca atare, noi nu pasteurizam, nu liofilizam, nu tratam termic, nu hiperfiltram, nu folosim conservanti, acidifianti, coloranti sau tot felul de reglatori etc. Scopul nostru este acela de a prezerva materia prima in starea ei cat mai pur-crud-naturala, fara a interveni cu tehnologii care ar putea sa-i schimbe structura. Desi, cu TERRA APIS, scopul nostru nu a fost acela de a defini produse de “gourmet”, la sfarsit, cu siguranta, te vei linge pe degete.”

Foto: Instagram/@apiarium1952