Este un preparat deosebit, cu multe arome care se imbina perfect si pe care o poti pune pe masa la orice ocazie speciala, atunci cand sarbatoriti ceva in familie sau impreuna cu prietenii.
Incearca si aceasta reteta de salata aromanta: cu quinoa si branza feta!
Ingrediente pentru salata cu branza de capra, pere si nuci pecan:
-1 amestec de frunze de salata de diferite culori;
-1 para, curatata de samburi si taiata cubulete;
-130 gr de nuci pecan glasate;
-90 gr de cirese uscate;
– 120 gr de branza de capra.
Pentru dressing:
-2 linguri de otet balsamic;
-1 1/2 linguri de sirop de artar;
-1 lingura de ulei de masline;
-1/2 lingurita de mustar de Dijon;
-sare.
Mod de preparare:
Se pun frunzele de salata intr-un castron mare. Deasupra se presara cubulete de para, nucile pecan, ciresele uscate si branza de capra, sfaramata in bucati mici.
Ingredientele pentru dressing se amesteca intr-un castron mic pana cand se obtine un sos omogen. Dressingul se pune peste salata chiar inainte de servire sau se lasa pe masa si fiecare invitat se serveste singur.
Inca o reteta de salata cu pere, dar cu un alt tip delicios de branza!
Foto: Shutterstock.com