Combinatia de vin spumant si fructe parfumate vor deschide apetitul pentru masa dar si pentru o petrecere reusita alaturi de cei dragi.
Cele mai reconfortante bauturi calde pentru seri relaxate de iarna
Ingrediente pentru punch cu prosecco si fructe pentru ziua de Craciun:
-2 litri de suc de merisoare;
-700 ml de suc de rodie;
-500 ml suc de clementine;
-sucul de la 2 lamai verzi;
-3 lamai verzi, taiate felii;
-3 clementine, taiate felii;
-100 gr de merisoare congelate;
-semintele de 1 rodie;
-gheata;
– 1 sticla de prosecco;
– 300 ml de vodka;
– o legatura mica de frunze de menta proaspata.
Cea mai buna reteta de antipasti – aperitivul perfect de sarbatori
Mod de preparare:
Ai nevoie de un vas mare pentru servit punch. Se toarna impreuna sucul de merisoare, sucul de rodie, sucul de clementine si zeama de la cele 2 lamai verzi si se amesteca.
Se adauga feliile de lamai verzi si clementine, merisoare congelate si semintele de rodie. Daca vrei sa pregatesti aceasta bautura in avans, o poti acoperi in stadiul acesta si aa o introduci la frigider pentru 2-3 ore.
Atunci cand vrei sa o servesti, se adauga gheata, apoi se pun proseccoul si vodka.
Se amesteca si apoi se presara deasupra frunzele de menta proaspata.
3 retete de prajituri delicioase pe care sa le prepari de sarbatori
Foto: Shutterstock.com