Caisele parfumate si bine coapte sunt un deliciu in acest sezon. Ca sa profiti de parfumul lor, incearca sa faci acasa cea mai buna inghetata de caise.
Daca ai intoleranta la lactoza, atunci aceasta inghetata este potrivita pentru tine, deoarece nu contine produse lactate. De asemenea, daca iti place mai mult sorbetul decat inghetata, retine aceasta combinatie pe care o poti folosi apoi adaugand fructele tale preferate.
Cum faci cele mai bune rulouri cu scortisoara
Ca sa te racoresti seara dupa munca, prepara aceasta inghetata de caise care se face repede si este sanatoasa.
Ingrediente pentru cea mai buna inghetata de caise:
8-10 caise coapte
1 ceasca cu crema de cocos
1/4 ceasca cu miere de albine
1 lingurita cu extract de vanilie
Mod de preparare:
Se scot samburii din caise, apoi acestea se introduc la congelator pe o tava, fiind asezate intr-un singur strat. Se lasa la congelator 6 ore sau peste noapte.
Briose cu iaurt si capsune, un desert ideal pentru vara
Mixeaza in blender caisele congelate cu crema de cocos, mierea de albine si vanilia pana cand obtii o textura cremoasa.
Savureaza inghetata cu bucati de caise proaspete peste ea.
Foto: Shutterstock.com