Poate ai avut o zi grea, esti obosita si nu mai ai energie deloc. Sau poate, asemenea mie, nu iti place sa petreci prea mult timp in bucatarie. In acest caz, iti recomand sa apelezi la cateva retete simple, dar pe care sa te poti baza. Pastele cu sos pesto sunt exemplul ideal!
Viata de zi cu zi este din ce in ce mai aglomerata, iar timpul tau devine tot mai limitat. Este de inteles ca nu poti petrece 2 ore in bucatarie in fiecare zi. Daca iti doresti totusi sa mananci o mancare delicioasa, dar usor de facut, iti recomand aceasta reteta de paste cu sos pesto si ciuperci. Cina va fi servita in aproximativ 20 de minute!
Vezi această postare pe Instagram
Ingredinte:
250 g paste (alege preferatele tale, mie imi place sa folosesc penne)
2 linguri sos pesto (poti adapta in functie de preferintele tale)
O conserva (500 g) mix de ciuperci scurse
150 g smantana
1 lingura ulei de masline
Sare si piper, in functie de gust
Legatura dintre placere si fertilitate. Lucruri pe care trebuie sa le cunosti
Cum se prepara pastele cu sos pesto
Pastele se pun la fiert in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Ulterior, acestea se scurg, pastrand 100 ml din apa in care au fiert.
Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga uleiul de masline. Ciupercile scurse se calesc timp de 5 minute.
Adauga in tigaie pastele fierte, lichidul pastrat, 2-3 linguri de sos pesto (sau chiar mai mult, daca si tie iti plac pastele mai cremoase), 150 g de smantana si bineinteles, sare si piper dupa gust.
Amesteca totul si bucura-te de un preparat pe cat de simplu, pe atat de bun! Tot ce mai trebuie sa faci este sa iti torni un pahar de vin si sa te pregatesti de o seara relaxanta, chiar la tine acasa.
Reteta poate fi adaptata in functie de ceea ce iti place tie. Poti sa adaugi mai multe legume, ca de exemplu dovlecel si ardei gras. In continuare, poti pastra preparatul drept unul vegetarian sau poti adauga si piept de pui.
Foto: depositphotos.com