Uleiul de cocos presat la rece in combinatie cu pudra de cacao si siropul de artar se transforma intr-un desert preferat de toti iubitorii ciocolatei: trufele. In plus, acest desert se face foarte usor si merita sa-l incerci acasa.
Cu doar patru ingrediente sanatoase si putina rabdare, faci un desert rafinat care va surprinde pe oricine.
Ingrediente pentru trufe de ciocolata cu fistic:
6 linguri cu ulei de cocos presat la rece
6 linguri cu pudra de cacao
5 linguri cu sirop de artar
Fistic maruntit
Mod de preparare:
Pune intr-un vas la abur uleiul de cocos si siropul de artar, amestecandu-le bine impreuna. Se adauga cate putin din pudra de cacao, amestecand cu un tel.
Transfera ciocolata intr-un alt castron pe care sa-l lasi la congelator 45-60 de minute. Apoi scoate castronul de la congelator, ia cate o lingura de ciocolata si formeaza bomboanele rontindu-le intre palme.
Trufele se trec prin fistic maruntit si se lasa din nou la congelato 15-30 de minute.
Foto: Shutterstock.com