Insa, intr-un interviu pentru Harper’s Bazaar, topmodelul a povestit tot ce mananca intr-o zi si raspunsurile sale sunt cel putin surprinzatoare.
A explicat ca se mentine in forma cu ajutorul sesiunilor zilnice de yoga si catararilor pe munte si gateste foarte mult, ca sa se asigure ca ceea ce mananca nu contine cantitati prea mari de sare sau zahar.
“Imi place echilibrul si incerc sa-i dau corpului meu suficienta energie pentru a se mentine sanatos si plin de vitalitate”, explica ea.
Insa tot ea a marturisit ca isi incepe aproape fiecare zi cu o cafea si un kouign-amann, un produs de patiserie decadent, din straturi de aluat inmuiate in unt si zahar – un fel de croissant la puterea a zecea. Recunoaste ca nu e cel mai sanatos obicei. “Mereu ma prefac ca nu stiu exact ce desert e asta”, glumeste ea. “Atunci cand comand imi iau alura inocenta si zic, ‘Hmm, cred ca vreau si o chestie din aia… un kouign amann?’” Cand mananca acasa, e mai cuminte: granola cu iaurt si o felie de paine prajita, alaturi de o cafea neagra.
La pranz e de cele mai multe ori satisfacuta cu o salata sau un sendvis. “Daca sunt pe set si se comanda mancare, incerc sa ma abtin. E usor sa sari calul cand esti inconjurata de atata mancare”, spune ea.
Cina o ia de regula la restaurant cu prietenii; preferatul ei este restaurantul italienesc Bestia din Los Angeles, dar la fel de des merge si la Café Gratitude, un restaurant organic si vegan.
Dar ingredientul secret al siluetei sale e, de fapt, unul cat se poate de evident: genetica. Acest lucru ii permite sa nu-si refuze, ocazional, poftele: “Imi plac briosele si cheesecake-ul cu ciocolata neagra si dovleac.”
Foto: Instagram – Emily Ratajkowski