Dalton Gomez, fostul sot al Arianei Grande, are oficial o noua relatie

1
De Alice Papuc
23 iun. 2024

Se pare ca Dalton Gomez, fostul sot al Arianei Grande, si-a (re)gasit fericirea.

Dupa ce mai multe surse au facut speculatii cu privire la relatia dintre Dalton Gomez, fostul sot al Arianei Grade, si o posibila partenera romantica, lucrurile au devenit “oficiale” in urma unei postari de pe Instagram, facuta chiar de iubita lui Dalton.

Cine este iubita lui Dalton Gomez, fostul sot al Arianei Grande?

Iubita lui Dalton Gomez este Maika Monroe, actrita americana in varsta de 31 de ani din filmul horror “It Follows”. Cuplul a ales sa isi oficializeze relatia in urma unei postari facute de Maika pe data de 9 iunie pe Instagram, ilustrand o serie de imagini cu momente din viata celor doi.

Prima fotografie ii surprinde pe cei doi indragostiti pe o trecere de pietoni, Maika ridicandu-se pe varfuri pentru a-si saruta iubitul. In cea din urma fotografie, cei doi indragostiti se afla pe o barca, chiar la apus, purtand tinute confortabile si stand imbratisati.

7 cele mai bune parfumuri create de celebritati

Divortul dintre Dalton Gomez si Ariana Grande

Fanii au fost usor surprinsi de vestea noului cuplu, mai ales ca Dalton a fost recent in centrul atentiei din cauza divortului sau de Ariana Grande.

Cu toate acestea, conform publicatiei BBC, se pare ca divortul dintre Dalton Gomez si Ariana Grande s-a finalizat “fara dispute legale”, mai ales ca cei doi nu aveau copii. Mai mult decat atat, documentele judiciare releva ca fostul cuplu a avut semnat un contract prenuptial, astfel ca Ariana Grande a fost nevoita sa faca o plata unica de 1,25 milioane de dolari, plus jumatate din veniturile obtinute in urma vanzarii casei lor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dalton Gomez (@_dalton_gomez_)

Surprinzator sau nu, se pare ca relatia dintre Dalton Gomez si Maika Monroe a fost “aprobata” de urmaritorii de pe Instagram, comentariile primite la postarea facuta de Maika fiind de entuziasm si incurajare. „Nothing but love”; „Love you both” sunt doar cateva exemple dintre comentariile lasate de utilizatorii de pe Instagram.

Maika Monroe a fost impreuna cu unul dintre actorii seriei „Stranger Things”

Se pare ca ambii parteneri vin din relatii serioase. Conform publicatiei People, Maika Monroe a avut o relatie de lunga durata cu Joe Keery, actorul in varsta de 32 de ani din serialul Netflix „Stranger Things”.  Keery a vorbit despre despartirea de Monroe la aproape doi ani de la eveniment, intr-un interviu acordat pe data de 6 iunie pentru Variety.

Foto: Instagram/@maikamonroe