Filmuletul prin care Kate Middleton a anuntat ca are cancer are un mesaj secret. Semnificatia ascunsa a florilor de pe fundal

1
De Cristiana Astefanoaiei
27 mart. 2024

Printesa de Wales a dat vestea ca este bolnava printr-un video realizat intr-un loc special.

Deseori, familia regala a transmis mesaje ascunse prin imaginile publicate. De aceasta data, anuntul facut de Kate Middleton are un simbolism aparte.

Mesaj de sustinere pentru bolanvii de cancer, transmis prin intermediul florilor

Kate Middleton a aflat ca in corpul sau s-a gasit o formatiune canceroasa in februarie, dupa ce luna precedenta a fost supusa unei operatii abdominale.

„In ianuarie, am suferit o interventie chirurgicala abdominala majora la Londra si, la momentul respectiv, s-a crezut ca afectiunea mea nu este canceroasa. Interventia chirurgicala a fost un succes, insa, testele efectuate dupa operatie au descoperit prezenta cancerului. Prin urmare, echipa mea medicala m-a sfatuit sa urmez un tratament de chimioterapie preventiva si acum ma aflu in primele etape ale acestui tratament”, a declarat Printesa de Wales prin intermediul unui filmulet publicat pe 22 martie 2024.

Cand a venit momentul sa dezvaluie diagnosticul ei de cancer, a realizat un filmulet in gradinile din Windsor, inconjurata de un camp plin de narcise inflorite.

Narcisa este floarea asociata cu pacientii si supravietuitorii de cancer datorita reputatiei lor de putere si rezistenta.

Potrivit site-ului organizatiei de caritate pentru cancer Marie Curie, narcisele sunt considerate „un simbol al primaverii si reprezinta noi inceputuri si renastere”,

„Sunt un simbol pozitiv, care afirma viata, cu un galben stralucitor si vesel.”

Acesta a fost modul printesei de a-i asigura pe cei afectati de cancer ca „nu sunt singuri”, asa cum a declarat in mesajul sau video emotionant care a dezvaluit, de asemenea, ca se afla in primele etape ale chimioterapiei preventive.

Pe data de 31 august, in Marea Britanie, e marcata ziua narciselor, moment in care persoanele poarta florile prinse la rever in semn de solidaritate atat cu pacientii, cat si cu supravietuitorii cancerului. Kate Middleton si familia regala au fost alaturi de cei care lupta cu aceasta boala anii trecuti, purtand in piept o narcisa si oferind aceste flori celor aflati in spital.

Gestul special pe care William l-a facut intr-o aparitie publica, dovada ca se gandeste mereu la Kate

Kate Middleton a anuntat ca are cancer

Printesa de Wales a explicat ca ea si William au vrut sa impartaseasca vestea cu copiii lor inainte de a anunta public.

„Dupa cum va puteti imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp sa ma recuperez dupa o interventie chirurgicala majora pentru a-mi incepe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp sa le explicam totul lui George, Charlotte si Louis intr-un mod adecvat pentru ei si sa ii asiguram ca voi fi bine.”

Sambata, la doua zile dupa anunt, Palatul Kensington a publicat o declaratie in numele cuplului regal, multumind publicului pentru urarile de bine.

Kate Middleton a dezvaluit ca are cancer. Printesa de Wales face „chimioterapie preventiva”

„Printul si printesa sunt amandoi enorm de emotionati de mesajele amabile primite de la oamenii de aici din Marea Britanie, din Commonwealth si din intreaga lume ca raspuns la mesajul Altetei Sale Regale”, se arata in declaratie, adaugand ca Will si Kate „sunt extrem de miscati de caldura si sprijinul publicului si sunt recunoscatori pentru intelegerea cererii lor de intimitate in acest moment”.

Foto: YouTube/Prince and Princess of Wales