Gigi Hadid rade de faptul ca a fost arestata in Insulele Cayman: „Totul e bine cand se termina cu bine”

1
De Teodora Tirca
20 iul. 2023

Gigi Hadid a facut haz de necaz dupa ce a fost arestata pentru posesie de marijuana in timpul vacantei sale in Insulele Cayman.

„Totul e bine cand se termina cu bine🌅”, a scris supermodelul in varsta de 28 de ani intr-o postare pe Instagram, sub un carusel cu fotografii si videclipuri din vacanta ei exotica impreuna cu prietenii.

Intr-un videoclip prezentat in postare, Hadid poate fi vazuta stand pe un scaun de plaja de-a lungul tarmului, purtand un costum de baie galben.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gigi Hadid (@gigihadid)

Gazda show-ului „Next in Fashion” a impartasit si fotografii cu mesele ei delicioase din vacanta, precum si imagini in care ea si prietenii Alana O’Herlihy si Leah Nicole McCarthy se distreaza sub razele soarelui.

In propria postare de dupa eliberarea de sub custodia politiei, prietena ei, McCarthy – care a fost arestata impreuna cu Hadid – a facut, de asemenea, cateva aluzii cu privire la incident.

„Sa fiu atat de draguta? Da, vinovata pentru toate acuzatiile”, a scris ea marti pe Instagram.

Ea a facut inca o aluzie la arestare, cand a distribuit o fotografie in bikini cu descrierea „Prinsa in flagrant 🚬”.

Dupa cum a raportat Page Six, Hadid si McCarthy au fost arestate cand ofiterii vamali le-au scanat bagajele la sosirea pe Aeroportul International Owen Roberts pe 10 iulie. Scanarea i-a determinat pe ofiteri sa le perchezitioneze bunurile si astfel au descoperit marijuana si „ustensile folosite pentru consumul de ganja”. Ulterior, ele au fost duse la sectia de politie pentru procesare si in cele din urma au fost eliberate pe cautiune. Hadid si McCarthy s-au prezentat la tribunal pe 12 iulie si au pledat ca vinovate. Amandoua au platit o amenda de 1.000 de dolari si au evitat inregistrarea unei condamnari.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gigi Hadid (@gigihadid)

46 de lectii pe care le-am invatat in 46 de ani

„Gigi calatorea cu marijuana cumparata legal din New York cu o prescriptie medicala”, a spus reprezentantul lui Hadid pentru E! News.

„De asemenea, este legala pentru uz medical in Grand Cayman din 2017. Dosarul ei ramane nepatat, iar Gigi s-a bucurat de restul timpului petrecut pe insula.”

Hadid a punctat bine in postarea pe Instagram: totul s-a terminat cu bine, iar fanii au sustinut-o. Au existat totusi si cateva comentarii negative pe care supermodelul nu le-a luat in seama.

Foto: depositphotos.com