Halle Berry spune ca Pierce Brosnan, fostul sau coleg din „Bond”, „i-a redat increderea in barbati” dupa multe relatii dificile

1
De Georgiana Dorobantu
21 aug. 2024

Halle Berry l-a laudat pe Pierce Brosnan pentru faptul ca „i-a redat increderea in barbati”, in urma colaborarii lor din 2002 la filmul din seria Bond „Die Another Day”.

Actrita in varsta de 58 de ani, care a interpretat rolul Jinx alaturi de starul in varsta de 71 de ani in filmul James Bond, si-a aratat recunostinta pentru comportamentul de gentleman al acestuia atat pe platoul de filmare, cat si in afara lui.

„Pentru mine el va fi intotdeauna Bond. Intotdeauna”, a declarat recent actrita detinatoare a unui premiu Oscar intr-un interviu pentru Wired.

„Sunt un fan Pierce Brosnan”, a continuat Halle. „El mi-a redat increderea in barbati. Nu exista un om care sa fie atat de gentleman precum Pierce Brosnan”, a continuat actrita americana.

Halle Berry a mers la un vindecator spiritual pentru a-si putea ierta tatal abuziv

Halle Berry a trecut prin mai multe relatii abuzive

In perioada cand filma pentru „Die Another Day”, Halle era intr-o relatie cu cantaretul Eric Benét, cu care s-a casatorit in 2001. Casnicia lor nu a fost de durata, iar cei doi au divortat in 2005 in urma zvonurilor de infidelitate care au planat asupra lui Eric.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Inainte de casnicia cu Benét, Halle a avut o relatie cu baschetbalistul David Justice. Au fost casatoriti din 1992 pana in 1997, in ciuda zvonurilor ca Justice avea un comportament abuziv.

Halle a format apoi un cuplu cu actorul francez Olivier Martinez, in perioada 2009 – 2012, si au impreuna un copil.

Dupa relatia cu Olivier Martinez, Halle a format un cuplu cu actorul si modelul Gabriel Aubry, din 2005 pana in 2010, alaturi de care are o fiica pe nume Nahla.

4 trucuri inspirate de Halle Berry ca sa-ti creezi o rutina de sport care sa-ti placa

Ambele relatii s-au incheiat tensionat, din cauza diferitelor provocari publice sau personale.

Halle este acum intr-o relatie cu cantaretul Van Hunt si pare sa fie cat se poate de fericita. Ei formeaza un cuplu din anul 2020 si au fost foarte deschisi in privinta relatiei lor, in special pe social media.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

In ceea ce priveste perioada pe care a petrecut-o filmand alaturi de Pierce Brosnan, actrita a dezvaluit ca interpretarea rolului de „fata Bond” nu se afla „pe lista ei de dorinte”, dar a adaugat ca s-a simtit cu adevarat onorata ca a facut parte din aceasta franciza de succes.

„Bond nu se afla pe lista mea de dorinte, nu sa fiu intr-unul din ele, dar mi-au placut intotdeauna filmele. Dar faptul ca am fost intr-unul ma face sa ma simt ca facand parte din istoria cinematografica. Filmele acelea sunt legendare. Vor face mereu parte din istoria noastra si eu ma simt onorata ca am facut parte din unul dintre ele, in special alaturi de Pierce”, a mai spus Berry, citata de Daily Mail.

In anul 2020, Halle Berry a dezvaluit ca Pierce Brosnan i-a salvat viata, la propriu, in timpul filmarilor

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

„Trebuia sa fiu foarte sexy, sa incerc sa-l seduc cu o smochina, si am ajuns sa ma inec cu ea, iar el a fost nevoit sa-mi faca manevra Heimlich”, a spus actrita in emisiunea The Tonight Show gazduita de Jimmy Fallon.

Halle Berry crede ca relatia cu fostul iubit al unei prietene e un pacat: „Nu se face asa ceva“

„Nu a fost deloc sexy!”, a spus ea razand. „James Bond stie sa faca Heimlich! A fost acolo pentru mine, el va fi intotdeauna unul dintre oamenii mei preferati din intreaga lume”, a mai spus Halle despre Brosnan.

Berry joaca alaturi de Mark Wahlberg in noul film de actiune „The Union”, in care un barbat este recrutat de iubita sa din liceu pentru o misiune secreta de importanta nationala. Vorbind despre acest film recent, actrita a explicat ca a fost „distractiv” de pus in scena o astfel de poveste pentru ca a facut-o sa se gandeasca la relatiile sale de iubire din adolescenta.

„A fost distractiv. Cred ca multi dintre noi avem fantezii si ne gandim la acel cineva care ne-a scapat printre degete sau ce s-ar fi intamplat daca am fi ramas impreuna cu iubirea din liceu, cum ar fi fost viata oare?”, a declarat ea.

Foto: depositphotos.com