Jennifer Lopez a sarbatorit implinirea a 55 de ani printr-o petrecere cu tema Bridgerton. Ben Affleck nu a fost prezent

1
De Georgiana Dorobantu
25 iul. 2024

Jennifer Lopez a implinit 55 de ani pe 24 iulie, dar a organizat o petrecere fastuoasa in avans, weekend-ul trecut.

Ea a ales o petrecere tematica inspirata de celebrul serial Netflix „Bridgerton” si a purtat tinute ce amintesc de personajul Regina Charlotte, avand chiar si un tron asemanator.

Intr-un montaj video distribuit pe Instagram, actrita si cantareata apare purtand o rochie de bal albastra impresionanta, cu corset si detalii brodate cu fir auriu.

Video-ul postat de Jennifer are drept coloana sonora muzica de orchestra din celebrul serial Netflix si a aratat o serie de momente din timpul petrecerii, inclusiv o caleasca trasa de un cal alb care vine sa o ia pe vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Lopez a avut alaturi prieteni apropiati si familia, inclusiv mama sa, Guadalupe Rodriguez. De la petrecere a lipsit sotul sau, Ben Affleck, in varsta de 51 de ani. In ultima perioada circula zvonuri cu privire la despartirea dintre cei doi, care nu au mai fost fotografiati impreuna de doua luni.

Jennifer Lopez a impartasit exercitiile fizice care o ajuta sa se mentina in forma

Jennifer si-a completat look-ul regal cu manusi albe transparente, un colier delicat din aur si si-a prins parul intr-un coc voluminos, reprezentativ pentru personajul din al carui stil s-a inspirat.

Foto: Instagram/Jennifer Lopez

Un cvartet de coarde a incantat invitatii cu muzica clasica, in timp ce actrita si cantareata de origine portoricana se afla pe tron.

Fiul sau, Max, in varsta de 16 ani, poate fi observat stand langa ea, la masa luminata cu lumanari si candelabre. La un moment dat, Jennifer il saruta pe obraz pe managerul si prietenul sau de multi ani, Benny Medina, in varsta de 66 de ani.

Toti participantii au respectat tematica petrecerii si au purtat costume inspirate de perioada clasica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Mai tarziu pe parcursul petrecerii, cantareata s-a schimbat intr-o rochie de culoare verde menta, cu umerii goi, si detalii aurii brodate. Ea a suflat apoi in lumanarile de pe tortul aniversar cu patru etaje.

„Preabunule cititor… Si au avut cu totii o seara splendida”, a scris JLo in postarea de pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Cei peste 251 milioane de fani au fost incantati de ideea interesanta de petrecere a vedetei. „Petrecerea cu tematica Bridgerton a Reginei JLo a fost in mod clar evenimentul social al sezonului!”, a scris un fan.

Jennifer Lopez spune ca nu a primit suficienta iubire in copilarie din partea mamei sale „narcisiste” si a tatalui absent

„Ooh.. Este o noua Regina Bridgerton in oras! Aratati regal si splendid, Majestate”, a adaugat o alta persoana.

„Poate cineva sa o sune pe @shondarhimes [n.r. producatoarea serialului Bridgerton]? Avem nevoie de JLo in urmatorul sezon!”, a scris un user.

Publicatia People a confirmat ca Ben Affleck „nu a fost prezent” la petrecerea care a avut loc sambata.

Actorul si regizorul a fost observat in Los Angeles alaturi de copiii sai, in acel weekend.

El are trei copii din casnicia cu Jennifer Garner – Violet, de 18 ani, Fin (in trecut cunoscut ca Seraphina), de 15 ani, si Samule, de 12 ani.

Jennifer Lopez si Ben Affleck au petrecut aproape toata vara separati, inclusiv cu ocazia aniversarii nuntii lor, de pe 16 iulie.

Fiica lui Jennifer Garner si Ben Affleck si-a schimbat numele si poarta haine de baieti. La fel si cea a lui Jennifer Lopez

Ultima data au fost vazuti impreuna la inceputul lunii iunie, la un meci de baschet al lui Samuel, fiul lui Ben.

Cei doi, numiti de fani „Bennifer”, s-au logodit prima data la finalul anului 2002, dar au anulat logodna un an mai tarziu si au anuntat ca s-au despartit in 2004.

S-au reunit in iulie 2021 si s-au casatorit un an mai tarziu, prima data in Las Vegas, si din nou in luna august, la proprietatea din Georgia a lui Affleck.

In ultimele luni au aparut tot mai multe zvonuri ca cei doi sunt pe punctul de a divorta, dupa ce Affleck s-a mutat din locuinta lor din Beverly Hills, pe care au si scos-o la vanzare.

Potrivit Daily Mail, nici Jennifer, nici Ben nu au depus actele de divort pentru ca incearca in mod discret sa-si repare relatia.

O sursa a dezvaluit recent ca mariajul lor este „in dificultate”, dar „exista, de asemenea, si o iubire profunda pe care o au unul pentru celalalt”.

Foto: Instagram/Jennifer Lopez